Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Dáváš lásku, jíž je tolik třeba k zahojení dávno starých ran, dáváš Slovo srdce s denní vůní chleba, jež nás vede k tobě ze všech stran.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Dáváš lásku, jíž je tolik třeba k zahojení dávno starých ran, dáváš Slovo srdce s denní vůní chleba, jež nás vede k tobě ze všech stran."— Transkript prezentace:

1 1. Dáváš lásku, jíž je tolik třeba k zahojení dávno starých ran, dáváš Slovo srdce s denní vůní chleba, jež nás vede k tobě ze všech stran.

2 2. Odpuštění, které dáváš, hojí, před tebou když sami smíme stát, když odejdem, zbývá jenom dvojí: za tebou jít, mít tě více rád.

3 3. Poklad tvůj je lékem naší duši, co se s námi všeckno může dít, ruku tvoji nad sebou kdo tuší, nebojí se, vidí tebe bdít.

4 4. Tvoje Slovo nesem tímto světem životem svým,v němž je tolik bíd, pomoci chcem všem nešťastným dětem k tobě přijít a jen s tebou být.


Stáhnout ppt "1. Dáváš lásku, jíž je tolik třeba k zahojení dávno starých ran, dáváš Slovo srdce s denní vůní chleba, jež nás vede k tobě ze všech stran."

Podobné prezentace


Reklamy Google