Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Retušujeme, klonujeme Vadí nám nějaké místo ve fotce –drobné kazy –letící fógl –drát –někdo, koho tam rozhodně nechceme… Nuže, jdeme na to.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Retušujeme, klonujeme Vadí nám nějaké místo ve fotce –drobné kazy –letící fógl –drát –někdo, koho tam rozhodně nechceme… Nuže, jdeme na to."— Transkript prezentace:

1 Retušujeme, klonujeme Vadí nám nějaké místo ve fotce –drobné kazy –letící fógl –drát –někdo, koho tam rozhodně nechceme… Nuže, jdeme na to

2 Klonování Pomocí klonovacího razítka odstraníme nežádoucí místa. Postup: 1.V levém panelu aktivujeme nástroj Klonování (razítko). 2.V jeho okně vybereme měkkou stopu štětce (Hardness 050-075) a nastavíme její velikost (podle potřeby).

3

4 Klonování postup 3.Obrázek si zvětšíme a v okně posuneme tak, abychom s požadovanou oblastí mohli dobře pracovat. 4.Vybereme zdrojovou oblast (odkud budeme transportovat nezávadný vzorek). 5.Stiskneme CTRL a umístíme kurzor na místo, které chceme opravit. H O T O V O

5 Vyzkoušejte Na některém z obrázků z adresy: http://www.ictt.ic.cz/ep4/prace.zip

6 SŠ stavební Teplice © M. Ptáček 2013


Stáhnout ppt "Retušujeme, klonujeme Vadí nám nějaké místo ve fotce –drobné kazy –letící fógl –drát –někdo, koho tam rozhodně nechceme… Nuže, jdeme na to."

Podobné prezentace


Reklamy Google