Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilLucie Tesařová
1
SPEŠL PEČENÉ KOLENO ALA Ing.Tonda Dymák
2
V první řadě si ukážeme kde a co nejlépe nakoupit, aby to opravdu stálo ZA TO Tak kolínka nakupuji v PLUSU (U Nováka)
3
Vyzkoušené koření najdete v INTERŠPÁRU pod názvem „Žebírka medová“.
4
„Trochu chemie“ – rychlo sůl.
5
No a teď to nádherné kolínko připravíme,
6
nařízneme tuhou kůži,
7
pěkně prstíky roztáhnem, může to vypadat zajímavě,
8
prosolíme,
9
:o) vypadá to tak trochu jako hodně stará vlhká „koleno“ „ale neboj – to se poddá“
10
a zasypeme kořeníčkem (nemusíš šetřit), rozeberem a prohnětem.
11
Tááák a teď je to ono.
12
Celé to zabalíme do fólie, aby se to pěkně rozleželo.
13
Nastavíme ledničku a koleno v ní necháme 3 - 4 dny.
14
Celé to dáme do pekáče, podlejeme vodou a zalijeme trochu oleje,
15
přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 190C – pečeme 1 hodinu.
16
Pak kolínka odkrejem a dopečeme ještě jednu hodinku vytvoříme křupavou kůrčičku
17
No a teď už jen DOBROU CHUŤ Námět a režie : ing.T.Dymák Zpracovalo studio: JiTs
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.