Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Test de la banane: Klikni zde a pokra č uj Je jedna kokosov á palma a pod n í jsou č ty ř i zv íř ata. lev š impans ž irafa veverka Rozhodnou se si zasout.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Test de la banane: Klikni zde a pokra č uj Je jedna kokosov á palma a pod n í jsou č ty ř i zv íř ata. lev š impans ž irafa veverka Rozhodnou se si zasout."— Transkript prezentace:

1

2 Test de la banane: Klikni zde a pokra č uj

3 Je jedna kokosov á palma a pod n í jsou č ty ř i zv íř ata. lev š impans ž irafa veverka Rozhodnou se si zasout ěž it. Kter é, ze zv íř at nejrychleji dos á hne na ban á ny? Co mysl íš ? Kdo vyhraje?

4 Pozor!! Odpov ě z rychle, odpov ěď uk áž e tvoji osobnost Ale dob ř e si to promysli.. Odpov ě z do 30 vte ř in Kter é zv íř e dos á hne ban á nu nejd ří v e ? U ž ses rozhodl? Jdi d á l a do z v íš se odpov ěď..

5 jsi kompletn í idiot lev: Jsi pra š t ě nej. Jestli ž e jsi odpov ě d ě l : š impans : Jsi je š t ě v í c pra š t ě nej ž irafa : Jsi bl á zen veverka : Pro č ?

6 Pro č ? Proto ž e ban á ny nerostou na k okosov é palm ě !! Anal ý za: Jsi totaln ě p ř epracovan ý ! Ř e š en í : Vem si dovolenou a jdi si odpo č inout !

7


Stáhnout ppt "Test de la banane: Klikni zde a pokra č uj Je jedna kokosov á palma a pod n í jsou č ty ř i zv íř ata. lev š impans ž irafa veverka Rozhodnou se si zasout."

Podobné prezentace


Reklamy Google