Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Příloha č.1 – Organizační schéma – PREZIDIUM - Prezident / první viceprezident / viceprezident Czech Dance Organization, o.s. PRVNÍ VICEPREZIDENT VICEPREZIDENT.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Příloha č.1 – Organizační schéma – PREZIDIUM - Prezident / první viceprezident / viceprezident Czech Dance Organization, o.s. PRVNÍ VICEPREZIDENT VICEPREZIDENT."— Transkript prezentace:

1 Příloha č.1 – Organizační schéma – PREZIDIUM - Prezident / první viceprezident / viceprezident Czech Dance Organization, o.s. PRVNÍ VICEPREZIDENT VICEPREZIDENT Střední Čechy

2 Příloha č.2 – Organizační schéma – Prezidium a komise Czech Dance Organization, o.s. PREZIDIUM Komise Hip Hop Manager správního úseku Manažer soutěžní disciplín STREET a DISCO Evidence Ekonomika Manažer legislativy Manažer soutěžní disciplín ART Manažer soutěžní disciplín SPECIAL Manažer marketingu Manažer vzdělávání Prezident Mezinárodní komise AGM IDO Komise porotců Komise porotců Komise Street Dance Show Legislativní komise Komise mezinárodních soutěžních pravidel Komise mezinárodních soutěžních pravidel Komise Demo, EB, BD Street Battle Komise Disco Dance PR oddělení Komise grafické podoby Komise školení Studijní komise Komise jsou řízeny manažery jednotlivých oblastí. Jejich výběr a obsazení je řízeno přímo manažerem. Práce komise má statut doporučení a v jejich kompetenci není možnost schvalovat vypracované dokumenty.

3 Příloha č.3 – Organizační schéma – Popis pracovní náplně prezident / viceprezident / manažeři Czech Dance Organization, o.s. Prezident organizace Je volen valnou hromadou jedenou za 3 roky. Jeho úkolem je reprezentovat organizaci a dbát na dodržování platných pravidel fungování. Řídí mezinárodní komisi pro AGM meeting. Řídí jednání prezídia, kterou je povine svolávat minimálně 4 x ročně. Jeho síla hlasu ve výkonné radě je 10%. PREZIDENT Viceprezident – předseda krajské sekce (členěno dle krajů ČR) Je volen krajským výborem vždy na mandát 12 měsíců. Je součástí Prezidia a jeho povinností je účast minimálně 4 x ročně se účastnit jednání. Síla hlasu je dána počet % členů daného kraje. VICEPREZIDENT 1. VICEPREZIDENT 1. Viceprezident organizace Je volen valnou hromadou jedenou za 3 roky. Jeho úkolem je reprezentovat organizaci a dbát na dodržování platných pravidel fungování. Zastupuje prezidenta a společně s ním je statutářem organizace – podepisují společně smlouvy. Zabezpečuje řízení jednání Prezidia a vyhotovuje zápis. Jeho síla hlasu ve výkonné radě je 10%.

4 Příloha č.3 – Organizační schéma – Popis pracovní náplně prezident / viceprezident / manažeři Czech Dance Organization, o.s. Manager správního úseku Manažer soutěžní disciplín STREET Manažer správního úseku Jedná se o profesionálního pracovníka. Je vybírán na základě výběrového řízení. Jeho činnost řídí prezident a kontroluje Prezidium. V jeho kompetenci je řízení úseků evidence a ekonomiky. Manažer nemá právo volebního hlasu, ale účastní se jednání výkonné rady. Manažer soutěží disciplín PERFORMING Jedná se o profesionálního pracovníka. Je vybírán na základě výběrového řízení. Jeho činnost řídí prezident a kontroluje Prezidium. V jeho kompetenci je řízení úseků soutěží oblastí PERFORMING. Manažer nemá právo volebního hlasu, ale účastní se jednání výkonné rady. Manažer soutěžní disciplín PERFORMING Manažer soutěžní disciplín SPECIÁL Manažer soutěží disciplín STREET Jedná se o profesionálního pracovníka. Je vybírán na základě výběrového řízení. Jeho činnost řídí prezident a kontroluje Prezidium. V jeho kompetenci je řízení úseků soutěží oblastí STREET včetně soutěží ligy DD a HH a formací. Manažer nemá právo volebního hlasu, ale účastní se jednání výkonné rady. Manažer soutěží disciplín SPECIÁL Jedná se o profesionálního pracovníka. Je vybírán na základě výběrového řízení. Jeho činnost řídí prezident a kontroluje Prezidium. V jeho kompetenci je řízení úseků soutěží oblastí SPECIÁLNÍCH párových a formačních tanců. Manažer nemá právo volebního hlasu, ale účastní se jednání výkonné rady.

5 Příloha č.3 – Organizační schéma – Popis pracovní náplně prezident / viceprezident / manažeři Czech Dance Organization, o.s. Manažer legislativy Manažer marketingu Manažer legislativy Jedná se o profesionálního pracovníka. Je vybírán na základě výběrového řízení. Jeho činnost řídí prezident a kontroluje Prezidium. V jeho kompetenci je řízení, vypracovávání a následné předkládání všech dokumentů CDO, o.s. včetně soutěžních pravidel. Dále připravuje smlouvní dokumentaci k dodavatelským a odběratelským službám CDO, o.s. Manažer nemá právo volebního hlasu, ale účastní se jednání Prezidia. Manažer vzdělávání Jedná se o profesionálního pracovníka. Je vybírán na základě výběrového řízení. Jeho činnost řídí prezident a kontroluje Prezidium. V jeho kompetenci je zajištění vzdělávacích aktivit CDO, o.s. včetně školení, kongresů a studií. Manažer nemá právo volebního hlasu, ale účastní se jednání Prezidia. Manažer vzdělávání Manažer marketingu Jedná se o profesionálního pracovníka. Je vybírán na základě výběrového řízení. Jeho činnost řídí prezident a kontroluje Prezidium. V jeho kompetenci je zajištění reklamních a propagačních aktivit CDO, o.s. Zastupuje CDO v jednání s potencionálními partnery. Manažer nemá právo volebního hlasu, ale účastní se jednání Prezidia.


Stáhnout ppt "Příloha č.1 – Organizační schéma – PREZIDIUM - Prezident / první viceprezident / viceprezident Czech Dance Organization, o.s. PRVNÍ VICEPREZIDENT VICEPREZIDENT."

Podobné prezentace


Reklamy Google