Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilKamila Havlíčková
1
Ing. Eva Forgáčová 18. 5. 2012
2
* Podání žádosti o udělení autorizace – 14. 11. 2007 * Udělení autorizace – 25. 1. 2008 na dobu 5 let * Pro 4 profesní kvalifikace * 2 autorizovaní zástupci * První zkoušky proběhly 10. a 11. 11. 2008 18. 5. 2012
3
* 65-001-H Příprava teplých pokrmů * 65-002-H Příprava pokrmů studené kuchyně * 65-004-H Příprava minutek * 65-008-H Složitá obsluha hostů * Kvalifikace směřují k možnosti získání výučního listu v oboru 65-51-H/01 Kuchař – číšník. 18. 5. 2012
4
* 2008 – 3 zkoušky * 2009 – 15 zkoušek * 2010 – 9 zkoušek * 2011 – 2 zkoušky * 2012 – 1 zkouška * Celkem – 30 zkoušek (1 neúspěšná zkouška) * Pouze 1 nesměřovala k vykonání závěrečné zkoušky 18. 5. 2012
5
* 3 pracovnice z kuchyně Psychiatrické léčebny HB – strach z propuštění, vyšší plat * Učitelka OV – doplnění vzdělání * 2 pracovnice školní jídelny – zaměstnavatel požadoval výuční list * 5 pracovníků pracující na pozici kuchař nebo číšník - zaměstnavatel požadoval výuční list
6
18. 5. 2012
10
* Pracující v oboru * Nedokončili školu * Zájemci o živnostenský list v oboru * Nezaměstnaní * Účastníci rekvalifikačních kurzů
11
* Webové stránky školy - http://www.oahshb.cz/cz/dilci-kvalifikace.html http://www.oahshb.cz/cz/dilci-kvalifikace.html * Ministerstvo pro místní rozvoj - http://www.mmr.cz/CMSPages/GetFile.aspx?gui d=5f67d7cf-a9bd-4450-8bb1-f841f0ee4663 http://www.mmr.cz/CMSPages/GetFile.aspx?gui d=5f67d7cf-a9bd-4450-8bb1-f841f0ee4663 * Časopis Food Service (2009) * Úřad práce * Hospodářská komora 18. 5. 2012
13
Ing. Eva Forgáčová forgacov@oahshb.cz Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod 18. 5. 2012
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.