Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace informačního systému pro malé a střední pekárny

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prezentace informačního systému pro malé a střední pekárny"— Transkript prezentace:

1 Prezentace informačního systému pro malé a střední pekárny
WinMu Prezentace informačního systému pro malé a střední pekárny

2 Start programu

3 Příjemný uživatelský design

4 Jednoduchá obsluha Intuitivní ovládání Vždy viditelné postranní menu
Ovládání programu bez potřeby myši Přechod buněk pomocí klávesy ENTER Nápověda klávesových zkratek viditelná na spodní liště

5 Menu stále viditelné po levé straně

6 Ostatní programy Neomezuje práci v jiných programech
Viditelné ikony na ploše jsou aktivní Rychlé spuštění nejčastěji používaných programů z horní lišty WinMu (Pošta, Internet, Word, Excel)

7

8 Zabezpečení Přihlášení do systému jen na základě
uživatelského jména a hesla Viditelnost jednotlivých modulů záleží na přidělených právech Zpětná dohledatelnost kdo a co v systému vytvořil, změnil, opravil

9 Vlastnosti systému Příjem objednávek Rozvozní plány Stálé objednávky
Ceníky – tvorba individuální ceny Zalistování výrobky Hromadná fakturace

10 Plánování výroby na základě objednávek na základě výrobních příkazů na jednotlivá pracoviště THN (receptury) rozpad na surovina až na 6 generací kalkulace výrobní ceny dle rozpadu surovin v nákupních cenách nebo kalkulačních

11 Přehledné informace o odběratelích a dodavatelích
Snadné zadávání obchodních partnerů s množstvím doplňujících údajů a kritérií

12 Provozovny odběratele
U každého odběratele lze zadat libovolné množství odběrných míst s jednou hlavní fakturační adresou

13 Plán výroby Vytvořeno spoluprací s pekaři
Přetáhne automaticky data z objednávek Plán lze vytvořit na základě předchozích objednávek stiskem jediného tlačítka

14 THN – technicko hospodářská norma
zahrnuje suroviny , polotovary ale i výrobky

15 Recept – detailní rozpis surovin pro výrobu
Sestaveno pekaři Recept z denních objednávek přímo do pekárny Dle počtu kusů se vypočte potřebné množství surovin pro výrobu

16 Stálé objednávky Napíšete jednou a více se nestaráte
Na začátku dne jen potvrdíte přenos

17 Rozvozní plány Přehled a plánování Úspora času a energie
Přímo propojeno s vytvářením objednávek

18 Ceníky Základní, speciální, typy ceníků
Nastavíte si typ ceníků dle odběratele Platnost cen od –do Dlouhodobý plán vývoje cen

19 Možnost tzv. zalistování výrobků
Vystavení dodacího listu a faktury pod názvem a kódem odběratele Výrobně vedeno pod vaším běžným názvem a katalogovým číslem

20 Hromadný tisk dodacích listů
Možnost výběru hromadného tisku dodacích listů dle parametrů (např. trasy, prodejny)

21 Evidence přepravek Samozřejmostí je evidence přepravek dle odběratele, provozovny a druhu přepravky

22 Plán výroby Kdykoli si můžete prohlédnout plán výroby vytvořený na základě objednávek dle různých kritérií

23 Rozdělovník

24 Inventura Inventura na základě jednotlivých materiálových skupin
Po zjištění fyzického stavu, lze automaticky vystavit doklad výdej do výroby

25 Analýzy Modul vytvořený pro management firmy
Umožňuje efektivní kontrolu dle období, linek, odběratelů, výroby a dalších parametrů Analýza spotřeby surovin a rentability výroby Odhalí skryté nedostatky (např. zvýšená zmetkovitost)

26 Struktura analýz

27 Kalkulace jednotlivých výrobků
Vychází z rozpadu výrobku na suroviny Porovnání v cenách nákupních a v cenách kalkulačních


Stáhnout ppt "Prezentace informačního systému pro malé a střední pekárny"

Podobné prezentace


Reklamy Google