Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/"— Transkript prezentace:

1 Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0905
Název DUM: BOZP při práci se spotřebiči Číslo DUM: VY_52_INOVACE_98_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická oblast: Bezpečnost práce při přípravě pokrmů Autor: Ivana Bednářová Anotace: Žák si osvojuje vědomosti v oblasti bezpečnosti při přípravě pokrmů Klíčová slova: Spotřebiče, pomůcky, čištění Metodické pokyny: Jsou součástí materiálu Druh učebního materiálu: Interaktivní prezentace - PowerPoint Druh interaktivity: Kombinovaná Cílová skupina: Žáci praktické školy jednoleté Datum vzniku DUM: 4. července 2013 Soubory DUM: Adresa školy: MŠ, ZŠ a SŠ Slezské diakonie, Frýdecká 34, Český Těšín

2 BOZP při práci se spotřebiči

3 Kolem spotřebičů musí být dostatek prostoru pro pohyb!

4 Podlaha musí být vždy čistá
ČISTOTA Podlaha musí být vždy čistá a suchá!

5 Pro práci se spotřebiči musíš být
ZAŠKOLENÍ Pro práci se spotřebiči musíš být řádně zaškolen!

6 U mlýnků a nářezových strojů používej přítlačné pomůcky!

7 Spotřebiče před čištěním vždy
řádně vypni !

8 Vždy nahlas nadřízenému a přenech
PORUCHY Vždy nahlas nadřízenému a přenech opravu odborníkům!

9 Otázky pro žáky: Proč musí být v kuchyni dostatek místa?
Proč musí být podlaha v kuchyni čistá? Co znamená slovo zaškolení? Co uděláš, když se něco v kuchyni pokazí? Můžu mít zapojený strojek v zásuvce a umývat ho?

10 Vše si dobře zapamatuj!


Stáhnout ppt "Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/"

Podobné prezentace


Reklamy Google