Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilLibuše Dostálová
1
Projekt CZ.1.07/1.1.38/01.0015 Modul M6 Modernizace výukových metod při výuce odborných předmětů gastro a odborného výcviku autor Mgr. Alena Marková
2
Předmět: Zařízení provozoven Obor: Kuchař-kuchařka, Kuchař-číšník, Číšník – servírka – I. ročník Téma: Moderní technologie – Zařízení na tepelnou úpravu pokrmů Počet vyučovacích hodin: 2 Metody výuky: -Výklad doplněný vytvořenou prezentací s obrázky, opakování a porovnávání se zařízeními v provozech
3
Sporáky Fritézy Grily Grilovací desky Varné stoličky Varné kotle Smažící pánve Vařiče těstovin Vodní lázně Pece Teplé vitríny Infra lampy Kotlíky na polévku Chafingy Vyhřívané nádoby Režony Vyhřívané vozíky Přepravní skříně Konvektomat
6
Elektrické Plynové
7
Pevné – vypouštění se provádí vypouštěcím ventilem Sklopné – vypouštění se provádí postupným sklápěním kotle Dietní kotlíky – jsou sklopné a používají se k přípravě menšího množství pokrmů
8
Elektrické Plynové
9
Pečící trouby Cukrářské pece Pece na pizzu
11
Stolní Pevné – stacionární Pojízdné - mobilní
12
Vyjmenuj nejméně 5 druhů zařízení na tepelnou úpravu potravin Jaké druhy energie se používají v kuchyni Popiš jak rozdělujeme kotle. K čemu slouží vodní lázně? Jaké znáš druhy pecí?
13
www.profikuchyne.cz/konvektomaty-retigo www.profikuchyne.cz/konvektomaty-retigo www.gastroservis-hofman.cz www.gastroservis-hofman.cz www.gastroform.cz www.gastroform.cz František Cón: Zařízení provozoven v kostce
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.