Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Investiční stavební zakázky Krajská zdravotní, a. s

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Investiční stavební zakázky Krajská zdravotní, a. s"— Transkript prezentace:

1 Investiční stavební zakázky Krajská zdravotní, a. s
Investiční stavební zakázky Krajská zdravotní, a.s. – Nemocnice Most, o.z. Zpracoval: J. Vágner, vedoucí odboru investic a obnovy majetku

2 Parkoviště pro zaměstnance za budovou B
Zřízení nových parkovacích ploch pro 186 osobních automobilů vč. příjezdové komunikace. Součástí je i řešení veřejného osvětlení, terénní úpravy a náhradní výsadba stromů a keřů. Celková cena díla: ,- Kč vč. DPH Dne byl zahájen zkušební provoz parkoviště.

3 Průběh výstavby – zemní a terénní úpravy
Pohled na dokončené parkoviště

4 Parkovací systém v areálu nemocnice
Zajištění dopravního provozu v nemocnici formou vjezdových výjezdových bran a terminálů vč. 3 automatických pokladen. Celková cena díla: 2  ,10 Kč vč. DPH Dílo bylo dokončeno ke dni Dne byl zahájen bezplatný zkušební provoz parkovacího systému. Od bude zahájen placený provoz (první dvě hodiny zdarma, následně 15 Kč/hod.)

5 Hlavní vjezd - vrátnice
Zadní vjezd na parkoviště (mj. před budovou B)

6 Zřízení nových parkovacích ploch mezi objekty F a C a před budovou G
Předmětem tohoto záměru je vybudování parkoviště s 32 parkovacími státní pro osobní automobily vč. odpovídajícího počtu parkovacích stání pro ZTP umístěných mezi budovu F a C Řešena zde bude i příjezdová komunikace, zpevnění ploch a veřejné osvětlení. Dále je předmětem rozšíření parkovacích ploch před budovou G. Probíhá příprava vyhlášení veřejné zakázky na realizační projektovou dokumentaci. Maximální termín realizace projektu je 25 týdnů od podpisu smlouvy včetně inženýrské činnosti.

7 Rozšíření parkovacích ploch před budovou G
Nákres umístění parkoviště mezi objekty F a C v orientačním plánu nemocnice Rozšíření parkovacích ploch před budovou G

8 Přemístění Nemocniční lékárny KZ
K přemístění veřejné části Nemocniční lékárny KZ dojde v rámci budovy A z 1.PP do 1.NP kde proběhnou nutné úpravy vnitřních prostor a to již ve sjednoceném designu Nemocničních lékáren KZ. V rámci tohoto přemístění zejména se zlepší dostupnost lékárny klientům. V současné době je podepsaná smlouva o dílo s vybraným uchazečem. Zahájení prací 12/2017. Cena dle veřejné zakázky: ,45 Kč vč. DPH (bez vnitřního vybavení) Doba realizace dle smlouvy je 12 týdnů od předání staveniště

9 Stávající prostor bývalé kartotéky v budově A 1
Stávající prostor bývalé kartotéky v budově A 1.NP kde bude lékárna umístěna

10 Půdorys nové lékárny v budově A 1.NP

11 Revitalizace pavilonu E – plicní oddělení
Předmětem revitalizace je výměna oken, zateplení objektu včetně nové střechy. Cena díla dle veřejné zakázky je ,40 Kč vč. DPH Staveniště předáno dne V tuto chvíli probíhají přípravné práce a koordinace provádění úprav za provozu plicního oddělení. Termín pro dokončení je 20 týdnů (dokončení prací bude závislé na klimatických podmínkách)

12 Pohled na stávající stav pavilonu E – plicní oddělení

13 Pohled na nový stav pavilonu E – plicní oddělení

14 Nové komunikační řešení vstupu na dětskou pohotovost a nové venkovní schodiště mezi budovami „A“ a „B“ Předmětem této akce je demolice vstupních lávek do budovy A polikliniky a výstavba ocelového schodiště a výtahu. Důvodem je havarijní stav těchto lávek. V současné době je před podpisem smlouva o dílo s vybraným uchazečem. Následně bude zahájena příprava předání staveniště a zahájení prací s předpokladem v 12/2017. Cena dle veřejné zakázky: ,88 Kč vč. DPH. Doba realizace dle smlouvy je 12 týdnů od předání staveniště.

15 Umístění stávajících vstupních lávek k demolici

16 Pohled na plánované nové schodiště a výtah na dětskou pohotovost

17 Zřízení pracoviště nové magnetické rezonance
V současné době je zpracována studie pro zřízení nového pracoviště MR v prostorách 1. PP pavilonu A (v prostoru současné veřejné lékárny) a dále probíhá veřejná zakázka na zpracování realizační (prováděcí) projektové dokumentace. Termín pro podání nabídek je do Maximální termín realizace projektu je 18 týdnů od podpisu smlouvy.

18 Půdorys umístění nové magnetické rezonance

19 Zřízení nového oddělení lůžkové rehabilitace v Zahražanech
V rámci uvedené zakázky celkově přibude 30 lůžek odd. rehabilitace. Dále vznikne ambulance rehabilitace, lékařské pokoje, tělocvična a nová ergoterapie. Dne vyhlášena veřejná zakázka na realizaci stavby. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je 21,76 mil. Kč vč. DPH. Termín pro podání nabídek je do Předpokládaná doba realizace je 20 týdnů.

20 Lůžková rehabilitace v Zahražanech
Půdorys 3.NP budovy ONP Zahražany – umístění 30 lůžek oddělení RHB

21 Zřízení WC antivandal pro veřejnost
Rekonstrukce stávajícího WC pro veřejnost v budově B vč. ochrany před vandalstvím. Rekonstrukce byla provedena pracovníky údržby Nemocnice Most, o.z. Celková hodnota rekonstrukce byla ,- Kč vč. DPH

22

23 Zřízení ambulantní části a administrativního zázemí dětského a dorostového oddělení
Předmětem tohoto záměru je provedení stavebních prací za účelem vybudování nových ambulantních prostor včetně zřízení administrativního zázemí pro Dětské a dorostové oddělení. Probíhá hodnocení veřejné zakázky. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je ,- Kč vč. DPH. Předpoklad zahájení stavebních prací je 12/2017.

24 Půdorys 2.NP v pavilonu C – nové ambulance a administrativní zázemí

25 Modernizace a reorganizace dětského a dorostového oddělení v pavilonu C
Předmětem této zakázky je komplexní modernizace a reorganizace dětského a dorostového oddělení zejména ve 3., 5. a 7. NP a to včetně rekonstrukce otopné soustavy pavilonu C a souvisejících požadavků PBŘ. V současné době je dokončena studie záměru. Veřejná zakázka na realizační PD je předložena ke schválení na jednání představenstva KZ dne Předpokládané náklady rekonstrukce 50 mil. Kč.

26 7.NP lůžková stanice nedonošenců
5.NP - JIRP novorozenci, JIRP kojenci a batolata 3.NP lůžková stanice kojenci a velké děti

27 Rekonstrukce a sloučení stanic odd. ortopedie
Jedná se o rekonstrukci stávajících prostor oddělení neurologie pro sloučení stanic oddělení ortopedie v 9.NP. Celkově je navrženo 16 dvoulůžkových pokojů a 3 jednolůžkové nadstandardní pokoje s celkovou kapacitou 35 lůžek. Dále je zde počítáno se zázemím pro personál , sklady a WC. Projektová dokumentace na sloučení oddělení ortopedie dokončena. Předpokládané náklady stavby ,- Kč vč. DPH.

28 Půdorys navrženého dispozičního řešení odd. ortopedie

29 Přemístění oddělení neurologie
V souvislosti se sloučením ortopedie dojde k rekonstrukci stávajících nevyužívaných prostor v 8.NP, do kterých bude nově umístěn neurologický komplement čímž budou uvolněny prostory pro sloučení stanic oddělení ortopedie. Probíhá revize realizační projektové dokumentace. Předpokládané náklady stavby Kč vč. DPH.

30 Půdorys navrženého dispozičního řešení odd. neurologie před revizí

31 Rekonstrukce chirurgie JIP a ambulantní části
Předmětem je rekonstrukce stávající JIP chirurgického oddělení v budově B 3.NP. Dále se počítá s rekonstrukcí chirurgických ambulancí v budově A, kdy má dojít ke vzniku recepce pro pacienty, revitalizaci stávajících prostor (nové podhledy, podlahy, malování) a nové silnoproudé rozvody a rozvody ZTI. V současné době probíhá příprava zadání pro výběr zpracovatele realizační projektové dokumentace. Předpoklad vyhlášení VZ 12/2017.

32 Děkuji za pozornost  


Stáhnout ppt "Investiční stavební zakázky Krajská zdravotní, a. s"

Podobné prezentace


Reklamy Google