Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Aktivně a zdravě Marketingová akce podporovaná ČPP

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Aktivně a zdravě Marketingová akce podporovaná ČPP"— Transkript prezentace:

1 Aktivně a zdravě Marketingová akce podporovaná ČPP

2 Aktivně a zdravě Marketingová podpora pro širokou veřejnost – mířená na podporu zdravého životního stylu (pohyb, výživa, volný čas) přes aplikaci Aktivně a zdravě Klient díky stažené aplikaci získá i možnost sjednat produkty IŽP a RIZIKOVKA s dvojnásobným plněním (z vypočtené)pojistné částky u rizik denního odškodného hospitalizací úrazem a nemocí pro všechny pojištěné osoby na smlouvě (a jež mají toto riziko sjednáno)

3 Aktivně a zdravě – jakých produktů se marketingová akce týká ?
RIZIKOVKA Investiční životní pojištění EVOLUCE PLUS Investiční životní pojištění ŠTÍSTKO + týká se též programů: Refresh, Single, i technických změn u smluv, jež už jsou sjednány s akcí Aktivně a zdravě - tedy jen při sjednání smlouvy z kalkulátorů SUS PLUS! Nová smlouva

4 Aktivně a zdravě – jak je možné sjednat smlouvu s akcí?
v rámci aplikace je možné získat od verifikační kód pro sjednání smlouvy s akcí Aktivně a zdravě verifikační kód se použije při uzavření smlouvy (event. technické změně u smlouvy, která již bude sjednána s akcí Aktivně a zdravě) a klient získá možnost využít dvojnásobné plnění z vypočtené pojistné částky u hospitalizace nemocí a hospitalizace úrazem v případě sjednání alespoň jednoho z těchto rizik !

5 Aktivně a zdravě – jak a kde konkrétně v kalkulačkách PSW ?
Karta Osobní údaje – nové okénko Aktivně a zdravě Po aktivaci okénka Aktivně a zdravě se musí zadat verifikační kód z aplikace, pokud neodpovídá parametrům- zobrazí se chybová hláška

6 Aktivně a zdravě – jak a kde konkrétně v kalkulačkách PSW ?
tiskové výstupy po zadání kódu do kalkulačky: NÁHLED PS – nová část Projekt Aktivně a zdravě Bude se tisknout jen tehdy, pokud bude kód v kalkulačce zadán !

7 Aktivně a zdravě – jak a kde konkrétně v modelaci ?
modelace: nová část Projekt Aktivně a zdravě Za část Rizika nová textace (stejná textace jako na PS): Pojistná smlouva je uzavřena s projektem Aktivně a zdravě. Znamená to, že v případě pojistné události z připojištění denního odškodného za pobyt v nemocnici z důvodu úrazu či denního odškodného z pobyt v nemocnici z důvodu nemoci (je-li na smlouvě pojištěno alespoň jedno z uvedených rizik), bude pojistné plnění poskytnuto ve výši dvojnásobku vypočtené částky. Tato akce platí pro všechny osoby na smlouvě, jež mají připojištění denního odškodného za pobyt v nemocnici z důvodu úrazu či z důvodu nemoci pojištěno. Dvojnásobné plnění u těchto rizik platí po dobu platnosti daného rizika, nejdéle však pro pojistné události vzniklé do Bude se tisknout jen tehdy, pokud bude kód v kalkulačce zadán !

8 Aktivně a zdravě – jak a kde konkrétně v záznamu z jednání?
ZZJ Nová textace: Distributor pojištění doporučuje využít výhody, plynoucí z akce Aktivně a zdravě, kdy bude poskytnuto dvojnásobné plnění z připojištění denního odškodného za pobyt v nemocnici z důvodu úrazu či nemoci z vypočtené pojistné částky pro všechny osoby, jež mají toto riziko na smlouvě pojištěno.


Stáhnout ppt "Aktivně a zdravě Marketingová akce podporovaná ČPP"

Podobné prezentace


Reklamy Google