Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilMilada Bednářová
1
Sponzoři: Studentská vědecká konference 2015 Vysoká škola chemicko-technologická v Praze Fakulta potravinářské a biochemické technologie Sekce: Technologie potravin I (přednášková) – Ústav Konzervace potravin (324) Učebna B11, 9:00 Komise: Předseda: doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D. Členové: Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. Ing. Iveta Šístková Ing. Lukáš Vápenka Soutěžící: Bc. Markéta Adamcová (M2) Bc. Simona Kavková (M2) Bc. Zuzana Küffelová (M2) Bc. Zuzana Moravcová (M2) Bc. Anastasiya Mykhaylenko (M2) Bc. Veronika Palowská (M1) Bc. Veronika Radovská (M2) Bc. Barbora Stránská (M2) Bc. Lenka Zdeňková (M2)
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.