Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KTV PRŽNO Duben 2018.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KTV PRŽNO Duben 2018."— Transkript prezentace:

1 KTV PRŽNO Duben 2018

2 Kabelová televize Pržno
Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně na administrátora prezentací, starostu Petra Blokšu. Provozovatelem televizního programu INFOkanál Pržno je TKR Jašek, s.r.o., Nádražní 628, Rožnov pod Radhoštěm, IČ Orgánem dohledu nad provozováním televizního vysílání je Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Praha.

3 se souborem Ostravička
Program KTV Naši jubilanti Klub seniorů – pozvánka Zápis do 1.třídy Retro párty - pozvánka „Prženská desítka“ Opravy hlavní silnice – informace Svoz odpadů v dubnu Očkování psů – duben, květen Posezení u cimbálu se souborem Ostravička

4 Naši oslavenci Duben je měsícem oslav jubileí našich občanek:
paní Ludmila Herotová – 87 let, paní Veronika Blokšová – 50 let. Vážené dámy, přejeme vám všechno nejlepší k vašim narozeninám, spoustu dalších krásných let plných štěstí, zdraví a samozřejmě i životní pohody, elánu a lásky. OÚ Pržno

5 Setkání Klubu seniorů Pravidelné setkání Klubu seniorů se uskuteční v pondělí od hodin v sále Občanského centra Pržno. Tímto zveme všechny seniory obce, kteří ještě nejsou členy našeho klubu, aby k nám přišli a posílili naše řady. Vždyť dnešní senioři jsou aktivní a činorodí občané, kteří se umí pobavit. Přijďte mezi nás, jste srdečně zváni. Výbor Klubu seniorů

6

7 Prženská desítka Sportovní klub Pržno a Obec Pržno společně připravují organizaci ročníku běžeckého závodu „Prženská desítka“. Konat se bude v sobotu 14. dubna 2018 a start hlavního závodu je plánován na hod. místního času.  Jak název napovídá, délka hlavního závodu bude 10 km a bude vedena po březích podél řeky Ostravice směrem do Bašky a zpět. Závod je určen pro širokou veřejnost, pro muže i ženy od 15 do 100 let. Součástí závodů budou i závody pro děti v délkách 800, 1600 a m. Tyto tratě budou vedeny v blízkosti areálu SKP a fotbalového hřiště. Bližší informace k závodům a registracím budou v průběhu března zveřejněny na webech SKP, obce a na FB obce či Kohoutů Pržno.

8

9

10 Opravy hlavní silnice Vážení spoluobčané, informujeme vás, že v dubnu by měly být zahájeny opravy silnice III/48425 z Frýdku-Místku, vedoucí přes Bašku do Pržna a pak dále do Frýdlantu nad Ostravicí. Přesný časový rozsah prací není ještě zveřejněn. Dá se ale předpokládat, že práce budou trvat několik měsíců. Občané a firmy v obci a okolí budou muset počítat s tím, že bude docházet k omezení průjezdu přes obec. Podle optimistické varianty se to naší obce dotkne na dobu asi 2,5 měsíce. Jednotlivé opravované úseky budou mít přibližnou délku 350 – 700 m. Je potřeba se připravit na rozbitou obec, semafory, hluk a prach. Zadavatelem a investorem stavby je Moravskoslezský kraj.

11 Posezení u cimbálu Obec Pržno zve všechny příznivce folklóru na Posezení u cimbálu, aneb vítáme jaro písní a tancem. Akce se uskuteční v sobotu Od hodin v Občanském centru Pržno Vystoupí dětský folklórní soubor Ostravička. Vstup je zdarma, občerstvení zajištěno. Jste srdečně zváni.

12 Svoz odpadů v dubnu Sklo – ve čtvrtek dle vytíženosti
Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 4. a Děkujeme za zodpovědný přístup. OÚ Pržno

13 Ceny odpadů v roce 2018 Výše poplatku se pro rok 2018 zvýšila na 620 Kč/poplatník/rok. Občané ale získávají od obce slevu 120 Kč/poplatník/rok, a to znamená, že výsledku zaplatí stejně jako v letech předchozích částku stejnou, tedy 500 Kč. Sleva přísluší všem občanům zejména za dobré výsledky při třídění odpadů. Zvýšená platba se  dotkne pouze fyzické osoby, která má ve vlastnictví stavbu určenou k individuální rekreaci, byt nebo rodinný dům, ve kterých není hlášena k pobytu žádná fyzická osoba. Vlastníci chat a rekreačních objektů zaplatí za objekt částku 620,- Kč/rok. Výsledná cena je ovlivněna zvýšenými náklady spojenými se zajišťováním svozu odpadů z chatových osad. I nadále budou svozy odpadů řešeny 1 x za 14 dnů, vždy v sudou středu. Tříděné odpady budou sváženy dle vytíženosti 1 x týdně. Svoz odpadů z chatových osad bude od jara do podzimu řešen 1 x týdně.

14 Očkování psů Dne 30. dubna 2018 od 8.00 hodin bude probíhat před Občanským centrem Pržno očkování psů. Očkování proběhne na stejném místě opakovaně také 7. května od hodin.


Stáhnout ppt "KTV PRŽNO Duben 2018."

Podobné prezentace


Reklamy Google