Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL"— Transkript prezentace:

1 DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Soukromá hotelová škola Bukaschool s. r. o. Most Kmochova 1823, Most •  706 696 • DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Bukaschool Název školy Soukromá hotelová škola Bukaschool s.r.o., Kmochova 1823, Most Vyučovací předmět Technologie přípravy pokrmů Tematický okruh Úvod do gastronomie Ročník 1.-2. ročník Jméno autora Ing. Roman Sejval  Období tvorby DUM červen 2012 Označení DUM Vybavení kuchyně 3  Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Anotace Prezentace seznamuje posluchače s vybavením moderní kuchyně a s jeho použitím v praxi.

2 SALAMANDR VYBAVENÍ KUCHYNĚ slouží k prudkému zapečení pokrmů
všestranné použití – nejčastěji gratinování různé velikosti a druhy elektrický nebo plynový nezbytný pomocník v kuchyni… TEPLOTA °C „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“

3 SALAMANDR VYBAVENÍ KUCHYNĚ TEPLOTA 130-250°C
„Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“

4 VAKUOVAČKA VYBAVENÍ KUCHYNĚ
umožňuje odsátí vzduchu z potravin a následné uzavření do igelitové folie velmi vhodné ke skladování surovin v lednici a mrazáku hygienické a šetrné zacházení s potravinami „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“

5 VAKUOVAČKA VYBAVENÍ KUCHYNĚ
„Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“

6 VAKUOVAČKA VYBAVENÍ KUCHYNĚ
„Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“

7 VYBAVENÍ KUCHYNĚ STROJ NA PASÍROVÁNÍ
„Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“

8 zařízení na uchování pokrmů na nízké teplotě Teplota 40-100°C
VYBAVENÍ KUCHYNĚ HOLD-O-MAT zařízení na uchování pokrmů na nízké teplotě Teplota °C Nejčastěji se hold-o-mat nastavuje na teplotu 70°C a slouží k uchování již uvařeného jídla v hold-o-matu se může i péci na nízkou teplotu tzv. nízkoteplotní pečení, to se na stavuje na nízkou teplotu a čas se pohybuje kolem 8-10 hodin „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“

9 VAŘIČ TĚSTOVIN LÁVOVÝ GRIL
VYBAVENÍ KUCHYNĚ VAŘIČ TĚSTOVIN LÁVOVÝ GRIL „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“

10 BIBLIOGRAFICKÉ CITACE: Doporučená literatura ke studiu:
METZ, Reinhold a kol. Restaurace a host. Základní odborné vědomosti. 1. vyd. Praha: Europa-Sobotáles cz., ISBN ZDROJ FOTOGRAFIÍ: SOUKROMÝ ARCHIV AUTORA „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“


Stáhnout ppt "DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL"

Podobné prezentace


Reklamy Google