Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PANDAMENT.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PANDAMENT."— Transkript prezentace:

1 PANDAMENT

2 O nás Žákovský parlament jsme si přejmenovali na Pandament a říkáme si Pandameňtáci. Aktivně se zapojujeme a přicházíme s nápady, plánujeme akce, kterých se účastní celá škola .

3 Z každé třídy (3-9) jsou zvolení dva zástupci
V pandamentu je nás celkem 14, máme rozdělené funkce, každý dělá to co ho baví a v čem je dobrý .

4 TO JSME MY ! 3.Třída – Sára, Radek 4.Třída – Veronika, Erich
5.Třída – Ema, Anna 6.Třída – Robert,Matyáš 7.Třída – Kristýna, Denisa 8.Třída – Martina,Michal 9. Třída – Natálie, Jirka

5 Akce Barevný týden Barevný týden se setkal s velkým úspěchem a proto jej budeme opakovat.

6 Zapojilo se mnoho žáků, o přestávce probíhalo focení .

7 Mezinárodní týden Do akce Mezinárodní týden se zapojily i Naše kuchařky.

8 Valentýn Na Svatého Valentýna bylo uspořádáno focení s plyšovým medvědem a tučňákem.Odpoledne probíhala Valentýnská dílnička, kde si žáci mohli vyrobit taštičku nebo přáníčko.

9 Pyžamový den Komu by se nelíbilo být celý den v pyžamu ?

10 Pandament se zapojuje do dění ve škole , vyslechne názory ostatních žáků a snaží se změnit nebo zlepšit podmínky života ve škole.

11 Díky pandamentu máme zrcadla na toaletách,která ocení všichni kdo chtějí zkontrolovat svůj bezchybný vzhled  , koberec na chodbě, který umožňuje trávit přestávky hraním her, skládáním puzzle i posezením s přáteli .

12 Radost máme z nové jídelny
V naší jídelně vaří velmi chutná jídla a jako bonus to tam i nádherně vypadá. Prostory jsou čisté a barevné a každý se těší, až zasedne ke stolu a vychutná si oběd.

13 Budoucí akce Jednou z naplánovaných akcí je soutěž o nejkrásnější vločku(vystřiženou z papíru ). Nejpovedenější oceníme drobnými dárky.

14 Barevný týden a další …. Žáci si zvolili barvy pomocí hlasování, barvy s největším počtem hlasů zvítězily. Plánujeme i další akce: Den čepic, týden legrace, objetí zdarma ….

15 Nástěnka Informujeme o dění na naší nástěnce.
Na nástěnku nám mohou žáci připevnit vzkaz a vyjádřit svůj názor, který si rádi přečteme ať už je pozitivní, nebo negativní.

16

17 Po schůzi se bavíme Poctivě si zapisujeme nápady, plány do budoucna, ale i stížnosti a negativní postřehy . PIZZA, i z posezení u dobrého jídla si můžeme odnést inspiraci, nové poznatky a spřátelit se, abychom pracovali jako jeden team.

18 Děkujeme 


Stáhnout ppt "PANDAMENT."

Podobné prezentace


Reklamy Google