Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,"— Transkript prezentace:

1 Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
okres Trutnov Autor: Mgr. Hana Klomínská Datum: březen 2013 Název: VY_12_INOVACE_1.2.1_ ČJ1,2_18 Téma: Čtení s obrázkem. V ZOO a na hřišti. Ročník: 1. – 2. Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/

2 Anotace: Pracovní list je věnován tvůrčí činnosti založené na porozumění přečtenému textu. Žáci mohou pracovat samostatně nebo ve dvojicích či skupině. Věty v rámečcích rozstříhejte, obrázky nalepte na samostatný papír a věty přikládejte podle obsahu, kam patří. Dejte pozor rovněž na vhodné pořadí vět. Na závěr si vše zkontrolujeme a věty nalepíme.

3 Připrav si nůžky, lepidlo a volný list papíru. Pracovní list.
Sváteční den jsme strávili já, táta a máma v ZOO. Na louce roste tráva, stromy a bílé kytky. Je jaro a teplo. Všude kolem je slyšet jásot. Okolo houpačky poskakuje Jindra se psem Míšou. Já pozoruju s tátou zebry. Jiřík je u maminky. Pepík se houpe a Klárka je na skluzavce. Mám rád také slony a nejvíce opičky. Přijeli jsme naším novým červeným autem.

4 Řešení pracovního listu. ( 1. část)
Sváteční den jsme strávili já, táta a máma v ZOO. Přijeli jsme naším novým červeným autem. Já pozoruju s tátou zebry. Jiřík je u maminky. Mám rád také slony a nejvíce opičky.

5 Řešení pracovního listu. ( 2. část)
Je jaro a teplo. Všude kolem je slyšet jásot. Okolo houpačky poskakuje Jindra se psem Míšou. Pepík se houpe a Klárka je na skluzavce. Na louce roste tráva, stromy a bílé kytky.

6 Použitý materiál: Databáze volně šiřitelných obrázků -


Stáhnout ppt "Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,"

Podobné prezentace


Reklamy Google