Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_36_Dinosauři - popis

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_36_Dinosauři - popis"— Transkript prezentace:

1 Název školy: Základní škola Dobříč, okres Plzeň - sever, příspěvková organizace
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_36_Dinosauři - popis Téma: Dinosauři -popis Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/

2 Anotace Materiál je určený pro žáky 4. ročníku, pro výuku anglického jazyka Prezentace na interaktivní tabuli První část je určena pro výklad nové slovní zásoby a společnou práci s učitelem, další část lze využít pro samostatnou práci žáků jako pracovní list Pomůcky: interaktivní pero, fixy na interaktivní tabuli Inovace: interaktivní způsob učení, hlasité opakování slovíček Metodické pokyny: hlasité opakování slovíček, doplňování textu

3 Tyranosaurus rex – T.Rex
It had sharp teeth. It was 13 metres long. It was 4 metres tall. It was a meat eater. It had a long tail. It had short front feet with sharp claws. It had long back feet. It had strong jaws. Slouží k procvičení slovní zásoby.

4 Diplodokus – Diplodicus
It was 30 metres long. It was 10 metres tall. It was a plant eater. It had a long tail. It had small teeth. It had four strong feet. It had a long neck. It had a small head. Slouží k procvičení slovní zásoby.

5 Tyranosaurus rex – T.Rex name: ………………………….. date: …………………….
It had …………… teeth. It was 13 ……….. long. It was 4 ………….. tall. It was a ………… eater. It had a ………… tail. It had ………… front feet with sharp …………….. It had ………….. back feet. It had ………….. jaws. Žáci doplňují vynechaná slova. Slouží k procvičení slovní zásoby a pravopisu. Může být též použit jako samostatný pracovní list.

6 Diplodokus – Diplodicus
It was 30 metres ………... It was 10 metres ………... It was a …………. eater. It had a ………….. tail. It had ………….. teeth. It had four …………… feet. It had a …………… neck. It had a ………….. head. Žáci doplňují vynechaná slova. Slouží k procvičení slovní zásoby a pravopisu. Může být též použit jako samostatný pracovní list.

7 Zdroje


Stáhnout ppt "Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_36_Dinosauři - popis"

Podobné prezentace


Reklamy Google