Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hádanky a odpovědi.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hádanky a odpovědi."— Transkript prezentace:

1 Hádanky a odpovědi

2 Co je opakem vinného střiku?
Nevinný výstřik. Píchá to a dá se to vykouřit? Včely. Jaký je rozdíl mezi rozumem a penisem? Rozum zůstává stát častěji Jaký je rozdíl mezi cihlou a gramofonem? Zkus si pustit cihlu na plné koule.

3 Co je vrchol opatrnosti?
Když si jeptiška natáhne na svíčku prezervativ. Co se stane z manželky po dvaceti letech manželství? Tlustý kamarád. Co je pro chlapa nejhorší na sexu zezadu? Když je vepředu. Co je smíšený pocit? Když tvoje tchýně padá do 50ti metrové propasti ve Tvém novém autě.

4 Co je maximální rychlost?
Běháš dokolečka až si vidíš záda Kdo je to účetní? Osoba, která vyřeší Váš problém, o kterém nevíte, způsobem, který nechápete. Co zastaví padání vlasů? Podlaha. Proč nemůže být žena současně krásná i moudrá? Protože pak už by to byl chlap.

5 Může žena za den zhubnout o 300 kg?
Ano! Ráno je kráva, v poledne slepice a večer brouček Lze oplodnit ženu v běhu? Vyloučeno. Žena s vyhrnutou sukní běží 3krát rychleji, než muž se staženýma kalhotama. Jak se pomocí vody získá světlo? Tak, že si doma umejete okna. Co je nejhezčí na dětech? Výroba.

6 Kam nejlépe investovat své úspory?
Přece do alkoholu, kde jinde byste dostali 40%?! Jaký je rozdíl mezi holubama a vládou? Žádný, všechno poserou, ale střílet se nesmí. Co nesmí mít žena u sebe, když se chce milovat? Nohy. Co je to polibek? Vertikální vyjádření horizontální touhy.

7 Víte, kolik váží ideální tchýně?
Tři kila i s urnou…. Vrchol umění diplomacie? Přesvědčit ženu, že je měkký jen a jen proto, aby netlačil Jaký je rozdíl mezi hajným a hajnou? Hajný zná všechny ptáky v lese a hajná ve vesnici. Co to je impotence? Stav,kdy přitažlivost zemská je větší než přitažlivost ženská

8 Víte, proč se dělají bílé fidorky?
Aby se černoši u nás nekousali do prstů. Kdo vymyslel triatlon? Cikáni, na koupaliště pěšky, zpátky na kole. Proč ženy během milostné předehry ani nemrknou? Protože to nestihnou. Co lze ještě stáhnout ze sekretářky, když je úplně nahá? Jejího nadřízeného.

9 Jak nejvíc vzrušíte ženu?
v 18 – když jí sáhnete na prsa. v 30 – když jí sáhnete mezi nohy. v 60 – když jí sáhnete na důchod. Co mají společného ženy a hurikán? Když přijdou, jsou vlhké a horké, když odcházejí, berou si auta a domy. Co je vrchol lenosti? Když muž leží na ženské a čeká na zemětřesení.

10

11 Víte, co je to: hromada ohryzaných kostí a na ní leží jedno ženské prso?
Vlk se nažral a koza zůstala celá. Víte, jaký je rozdíl mezi černým a morbidním humorem ? Černý humor, to je pět dětí v jedné popelnici a morbidní, to je jedno dítě v pěti popelnicích. Víte, proč má žena přirození ? Protože jinak byste si s ní nepokecali. Co má žena společné s fazolí ? Také potřebuje pořádný kolík, jinak se plazí k sousedovi.

12 Jak se pozná bohatý Somálec?
Že má švýcarské hodinky kolem pasu. Jaký je rozdíl mezi encyklopedií a podprsenkou? Žádný, v obou často něco marně hledáme. Co jde dovnitř suché, ven vlhké a dává hřejivé uspokojení? Sáček od čaje. Co má společného 365 použitých prezervativů a pneumatika ???? Goodyear.

13 Víte, kdy je muž naivní ? Když je na i v ní ! Co mají společného žena a elektrická zásuvka ? Strčíte prst do nesprávné dírky a jste v prdeli. Jaká je dokonalá žena ? Slepá, hluchá a hloupá nymfomanka, která vlastní obchod s lihovinami. Jaké je největší překvapení pro muže po 40? Když čeká druhou mízu a zatím přijde první infarkt.

14 Jaký je rozdíl mezi šachistou a alkoholikem?
Žádný. Oba jsou většinou v jiném světě a občas na tahu. Pouze dvě česká slova začínají na tch.....Která to jsou ? Tchyně a Tchoř. Proč chlap nepotřebuje ženskou ? Když má hlad jde do hospody, když má žížeň jde do hospody a když si chce zasouložit tak jde do hospody a pokecá si o tom. Víte, jaký je rozdíl mezi ženskou a prací ? Práce se NEUDĚLÁ sama.

15 Víte, jaký je rozdíl mezi souloží a onanií?
V podstatě žádný, akorát, že při souloži člověk tak nějak přijde mezi lidi. Víte, jak se pozná impotentní ježek ? Nepíchá ! Víte, jak řekne pravý gentleman slečně, že jde na WC? Slečno omluvte mě prosím na moment, jdu si popovídat s mým důvěrným přítelem, kterého Vám představím později Víte, co je to ropucha a třicet žabiček? Tchýně věší záclony.

16 Víte, jaký je rozdíl mezi dobrým sousedem a dobrou sousedkou?
Dobrý soused půjčí a dobrá sousedka dá! Víte, proč holky při souloži předstírají orgasmus ? Protože si myslí, že nám mužům na tom záleží ! Víte, proč je sex pudová záležitost ? Protože to buďto pude nebo nepude. Víte, proč muži nemohou dostat nemoc šílených krav ? Protože jsou šílený prasata.

17 Proč hluchoněmí onanují jednou rukou?
Protože druhou křičí od rozkoše! Proč se nevěsty vdávaj v bílým? Je to standardní barva spotřebičů pro domácnost Jaký je rozdíl mezi frajerem a superfrajerem? Frajer si nechá vykouřit a potom se ptá: "No co, jaký jsem byl?" Superfrajer si nechá kouřit, ale nepostaví se mu a tak říká: "Poslouchej, kočičko, stává se ti to častěji?"

18 Kolik zubů má mít ideální tchýně?
Dva!... Aby tím jedním otevírala zeťákovi pivo a ten druhý aby ji pořád bolel ! Co mají společného: spálený chléb, utopenec, gravidní žena? Všechno pozdě vytaženo Kdy má selka mezi nohama největšího ptáka ? Přece když škube husu!! Víte, jaký je rozdíl mezi prezervativem a fotoaparátem???? Žádný, oba zachytí ty nejlepší okamžiky.

19 V jaké době žijeme? V elektrické. Do práce chodíme s odporem, v práci sedíme v napětí. A když se dotkneme vedení, tak nás kopne Co vzejde z toho, když se zkříží prase a včela? Malý český člověk - pracovitý, ale svině Jak se kroužkují ptáci ? Rtěnkou. Může jít penis na brigádu ? Nemůže, protože si vstává jak chce, do práce se musí strkat, nevydrží pracovat 8 hodin v kuse a plive na zaměstnavatelku.

20 O sex mi nejde, u žen vždy hledám vnitřní krásu.
HESLO DNE: O sex mi nejde, u žen vždy hledám vnitřní krásu. Jakmile jsem uvnitř KRÁSA !!!

21 Hezký den všem


Stáhnout ppt "Hádanky a odpovědi."

Podobné prezentace


Reklamy Google