Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

BAKALÁŘSKÁ PRÁCE - pravidla spolupráce mezi autorem a vedoucím BP

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "BAKALÁŘSKÁ PRÁCE - pravidla spolupráce mezi autorem a vedoucím BP"— Transkript prezentace:

1 BAKALÁŘSKÁ PRÁCE - pravidla spolupráce mezi autorem a vedoucím BP

2 PROČ? aby se předešlo možným problémům a nedorozuměním,
aby byla umožněna efektivní a přínosná spolupráce.

3 TERMÍNY je nutné se řídit termínem, kdy chcete práci obhajovat (který semestr). Toto je VAŠE POVINNOST. Konkrétní termín lze zjistit na studijním oddělení! jednotlivé části práce nebo celou práci posílejte elektronicky s dostatečným předstihem ke kontrole – u kompletní práce to znamená alespoň 10 dnů před termínem, kdy je nutné práci oficiálně odevzdat! zkontrolovaná práce bude vrácena nazpět v horizontu 7 dní

4 PRAVIDLA A ZÁSADY práci nebo její části (kapitoly) posílejte vždy ve finální a slušné podobě. pokud pošlete polotovar, ze kterého bude patrné, že jste si své dílo po sobě nepřečetli (velká koncentrace nesmyslných vět, gramatických chyb apod.), čteme takovou práci pouze k první koncentraci těchto jevů a následně vracíme.

5 PRAVIDLA A ZÁSADY pokud o sobě víte, že neumíte vyjadřovat své myšlenky (viz příklad níže), nechejte své dílo před odesláním vedoucímu pročíst někoho, kdo to umí.

6 DOPORUČENÍ vytvářejte svou práci průběžně – začněte rešeršní částí a pak pokračujte vlastním výzkumem, rozvrhněte si dobře čas a stanovte si vlastní termíny pro zpracování jednotlivých kapitol (vyhněte se zpracovávání práce na poslední chvíli!)

7 VAROVÁNÍ nepošlete-li práci ke kontrole včas, riskujete, že nestihnete naplánovaný termín obhajoby pokud práci nahrajete do UIS bez souhlasu vedoucího, riskujete, že vedoucí práci nedoporučí k obhajobě když bude práce slabá, a bude v ní příliš chyb, nebudete připuštěni k obhajobě. Práci je nutné vždy upravit tak, aby byla vysoká pravděpodobnost, že je obhajitelná!

8 ZÁVĚR snažte se, aby Vaše BP měla co nejvyšší úroveň!! Ať se za to nemusíme nikdy stydět! BP je prakticky to jediné, co po Vás na škole zůstane a jedná se o písemný dokument = kdokoliv ho může v budoucnu vyhledat a snadno použít proti Vám i universitě – viz skandály typu

9

10

11

12

13


Stáhnout ppt "BAKALÁŘSKÁ PRÁCE - pravidla spolupráce mezi autorem a vedoucím BP"

Podobné prezentace


Reklamy Google