Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

BUT Chicken Wings Tým studentů z leteckých ústavů VUT v Brně a ČVUT v Praze se účastní soutěže New Flying Competition, konané v září 2018 v Hamburgu Staňte.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "BUT Chicken Wings Tým studentů z leteckých ústavů VUT v Brně a ČVUT v Praze se účastní soutěže New Flying Competition, konané v září 2018 v Hamburgu Staňte."— Transkript prezentace:

1 BUT Chicken Wings Tým studentů z leteckých ústavů VUT v Brně a ČVUT v Praze se účastní soutěže New Flying Competition, konané v září 2018 v Hamburgu Staňte se naší součástí! Přidat univerzitu

2 Naše historie Více fotek?

3 New Flying Competition
Mezinárodní vědecká soutěž, která si klade za cíl přinést nové nápady do vývoje letectví a zajistit tak jeho budoucí rozvoj. Zadání soutěže Navrhnout a postavit model letounu, který bude schopen automaticky redukovat rozpětí svých křídel při parkování na zemi. Letoun musí být schopen unést 2kg závaží daných rozměrů a musí být schopen absolvovat dané letové obraty.

4 Čím je náš projekt zajímavý?
Je známou věcí, že studium na vysokých školách v České Republice je z velké části teoretické. Náš projekt proto dává jedinečnou příležitost, vyzkoušet si teoretické postupy v praxi. Za několik let fungování jsme se již naučili přistupovat k vývoji našich letadel jako ke skutečným komerčním projektům. Soustředíme se hlouběji na prezentaci a marketing našeho týmu. Studenti získávají zkušenosti, které je ve škole nikdo nenaučí!

5 Čím je náš projekt zajímavý?
Studenti ve většině případů získají první mezinárodní kontakt Absolventi nachází uplatnění u našich sponzorů Kubíček Aircraft DirectFly Ivanov Aircraft Kooperací se studenty účastnících se programu Erasmus+ Zvýšení zájmu o Letecký ústav a letectví celkově zejména u studentů bakalářských programů Přes 100 studentů

6 Děkujeme! BUT Chicken wings http://www.chickenwings.cz/

7


Stáhnout ppt "BUT Chicken Wings Tým studentů z leteckých ústavů VUT v Brně a ČVUT v Praze se účastní soutěže New Flying Competition, konané v září 2018 v Hamburgu Staňte."

Podobné prezentace


Reklamy Google