Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MARKETINDEX DEMO-TRADING

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MARKETINDEX DEMO-TRADING"— Transkript prezentace:

1 MARKETINDEX DEMO-TRADING
ABN-AMRO Manažerská informatika 1

2 Obecné informace reálné obchodování s fiktivními peněžními prostředky
simulace obchodování v reálném čase s využitím informací na trhu výchozí burzou je londýnská burza Tato demoverze umožňuje reálné obchodování, ale s fiktivními peněžními prostředky. Jedná se o simulaci obchodování v reálném čase s využitím informací na trhu. Výchozí burzou pro toto obchodování je londýnská.

3 Obecné informace možnosti obchodování jsou téměř totožné jako u skutečné platformy obchoduje se 24 hodin denně, dní v týdnu možnost otevření tzv. live-trading Nabídka obchodování demoverze je prakticky stejná jako u skutečné platformy (live-trading). Obchoduje se jako na reálných burzách 24 hodin denně, 5 dní v týdnu (kromě bankovních prázdnin). ABN AMRO nabízí také otevření tzv. live-tradingu, na kterém je možno obchodovat za vlastní peněžní prostředky.

4 Výhody není časově omezen
lze otevřít tzv. podkonta (volba odlišných strategií) nemusí se instalovat žádný software Obchodování není časově omezeno. Lze otevřít tzv. podkonta, na kterých uživatel může volit odlišné strategie než na hlavním účtu. Nemusí se instalovat žádný software, uživatel může obchodovat takřka odkudkoliv. (Podobnou platformu nabízí např. také FOREX)

5 Domovská stránka Internetová adresa přihlášení založení účtu
Internetová adresa je abnamromarketindex.com. Abychom mohli obchodovat, musíme si nejprve založit vlastní účet, a to kliknutím na Open Demo Account. Až budeme znát uživatelské jméno a heslo, klikneme na Demo Account Login. založení účtu

6 Zakládání účtu Do dotazníku musíme vyplnit osobní údaje.

7 Pokračování Důležité je vyplnit zelený rámeček, že souhlasíme se zasíláním informativních ů a potvrdit stiskem tlačítka Submit.

8 přechod do přihlašovacího okna
Potvrzovací přechod do přihlašovacího okna Obratem obdržíme potvrzovací , kde nám bude zasláno heslo. Kliknutím na Activate Demo Account, přejdeme rovnou na stránku, kde se můžeme přihlásit.

9 Přihlášení Na domovské stránce přihlášení
Kdybychom zadali internetovou adresu abnamromarketindex.com, museli bychom kliknout na Demo Account Login, abychom se dostali na tuto stránku. Doplníme username a heslo a klikneme na tlačítko Submit.

10 Demo trading obchody portfolio Nabídka s cenami Portfolio
- souhrnné informace o účtu uživatele zobrazené v reálném čase Nabídka s cenami - souhrnné informace o reálných cenách jednotlivých obchodovaných položek - změny cen jsou indikovány červenou a zelenou barvou - k uskutečňování nákupu nebo prodeje stačí zvolit požadovanou položku Obchody - dává souhrnné informace o uskutečněných obchodech, zvolených strategiích, otevřených příkazech a historii obchodu Short GBP/USD (v bankovním jazyce cabel) = prodej libry a nákup dolaru -> zvolená strategie se provádí, očekáváme-li pokles kurzu GBP/USD Long EUR/CZK = nákup eura a prodej české koruny -> předpoklad zvýšení kurzu – zhodnocení eura Chart frequency setting – možnost nastavení citlivosti grafu (zelený rámeček) Positions overview – možnost prohlédnout si stav o portfoliu -> realizované obchody, historie obchodů, pozice (fialový rámeček) Add study – slouží ke vkládání různých analýz, které se používají k fundamentálnímu zhodnocení vývoje (žlutý rámeček) Choice of underlying - možnost výběru obchodovaných instrumentů, které se posléze zobrazí na grafu (modrý rámeček)

11 Demo trading Kliknutím na CRUDE OIL jsem zvolila komoditu ropy.

12 Vývoj komodity (ropa) Nákup
Zvolila jsem tlačítko BUY – podrobnosti nákupu na dalším slidu. Zelené kolečko zobrazuje okamžik nákupu ropy. Nákup

13 Nákup komodity Nakoupila jsem 5 000 unitů ropy.
Stop Loss = limit, který je udělen brokerovi, aby prodal tuto komoditu a bylo tak zamezeno větší ztrátě Take Profit = limit prodeje komodity při ceně 114,07 USD

14 Fibonacciho retracement
Rozbor komodity Fibonacciho retracement Červená čára představuje Stop Loss a zelená Take Profit. Jsou to hodnoty, které jsem si nastavila v předchozím slidu. Zelené kolečko představuje okamžik nákupu unitů ropy. V oranžovém rámečku jsou různé pomůcky k ulehčení stanovení vývojové hypotézy. Na ukázku jsem zvolila (kliknutím na druhé tlačítko zleva) Fibonacciho retracement, který se používá se při fundamentální analýze. Jsou to tzv. zlomová čísla, podle kterých by se měl odvíjet následně graf. Představují ho žluté čáry. Vzhledem k tomu, že graf překročil horizontálu a dále měl rostoucí tendenci, rozhodla jsem se komoditu nakoupit. Nyní je předpoklad, že křivka poroste až k vyšší horizontále.

15 Máte nějaké otázky?

16 Děkuji za pozornost!


Stáhnout ppt "MARKETINDEX DEMO-TRADING"

Podobné prezentace


Reklamy Google