Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

HRY – hláska „Ž“ V prezentaci naleznete tři hry. Loto, které se hraje s dvěma hracími kartami, hra start–cíl, ke které budete potřebovat dvě figurky a.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "HRY – hláska „Ž“ V prezentaci naleznete tři hry. Loto, které se hraje s dvěma hracími kartami, hra start–cíl, ke které budete potřebovat dvě figurky a."— Transkript prezentace:

1 HRY – hláska „Ž“ V prezentaci naleznete tři hry. Loto, které se hraje s dvěma hracími kartami, hra start–cíl, ke které budete potřebovat dvě figurky a hrací kostku, a poslední klasické pexeso. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Věra Gošová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:   Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 LOTO KARTY ŽÁBA ŽALUD ŽELVA ŽENA ŽIRAFA ŽIDLE ŽÍŽALA ŽAMPION RŮŽE LYŽE
BAŽANT KRUŽÍTKO ŽLUTÝ ŽLOUTEK ŽLUVA LOUPEŽNÍK

3 KARTIČKY K LOTU

4 CÍL START

5 PEXESO

6

7 Citace: žába [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < žalud < želva < žena < žirafa < židle < žížala < žampion < růže < lyže < bažant < kružítko < žloutek < žluva < loupežník <


Stáhnout ppt "HRY – hláska „Ž“ V prezentaci naleznete tři hry. Loto, které se hraje s dvěma hracími kartami, hra start–cíl, ke které budete potřebovat dvě figurky a."

Podobné prezentace


Reklamy Google