Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ČLOVĚK – LIDSKÉ TĚLO Jedná se o dvě hry v jednom. 1) Hrajeme jako klasické pexeso 2) Hrajeme jako LOTO (v tomto případě nepoužijeme kartičky s názvy, ale.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ČLOVĚK – LIDSKÉ TĚLO Jedná se o dvě hry v jednom. 1) Hrajeme jako klasické pexeso 2) Hrajeme jako LOTO (v tomto případě nepoužijeme kartičky s názvy, ale."— Transkript prezentace:

1 ČLOVĚK – LIDSKÉ TĚLO Jedná se o dvě hry v jednom. 1) Hrajeme jako klasické pexeso 2) Hrajeme jako LOTO (v tomto případě nepoužijeme kartičky s názvy, ale pouze obrázky). hra je určena pro čtyři hráče. Každý z hráčů si vylosuje jednu ze čtyř hracích karet (snímek 5 a 6). Kartičky s obrázky se otočí lícem dolů. Hráči se střídají v otáčení kartiček. Pokud naleznou obrázek shodný s obrázkem na hrací kartě, přiloží danou kartičku na svoji hrací kartu. Pokud hráč obrázek z kartičky na hrací krále nevlastní, otočí ji zpět. Vítězí hráč, který svou kartu zaplní jako první. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 HLAVAČELOOČINOSUCHO ÚSTA A BRADA TRUPKRKPRSABŘICHORAMENOPAŽE

3 HORNÍ KONČETINA ZÁPĚSTÍDLAŇ PRSTY NA RUKOU DOLNÍ KONČETINA KOLENO LÝTKOKOTNÍKNÁRT PRSTY NA NOHOU CHODIDLO PATA

4 LIDSKÉ TĚLO

5 HLAVAČELO OČINOS UCHO ÚSTA A BRADA TRUPKRK PRSA BŘICHO RAMENO PAŽE

6 HORNÍ KONČETINA ZÁPĚSTÍDLAŇ PRSTY NA RUKOU DOLNÍ KONČETINA KOLENO LÝTKOKOTNÍK NÁRT PRSTY NA NOHOU CHODIDLO PATA

7 Použité zdroje: DVS. [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:London_Tube_boxer_shorts.jpg [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Naked_human_male_body_front_anterior.png [cit. 2011-02-20]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Frau-2.jpg


Stáhnout ppt "ČLOVĚK – LIDSKÉ TĚLO Jedná se o dvě hry v jednom. 1) Hrajeme jako klasické pexeso 2) Hrajeme jako LOTO (v tomto případě nepoužijeme kartičky s názvy, ale."

Podobné prezentace


Reklamy Google