Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Ing. Milena Dušková Místo konání stáže BUJNOCH s. r. o. Chrudim
Obor stáže gastronomie Metodik stáže Oldřich Bujnoch Termín 14., 16., 17., 22. a 1 „Prohloubení spolupráce odborných škol a zaměstnavatelů v Pardubickém kraji“ číslo reg. CZ.1.07/1.3.00/
2
Program stáže Seznámení se střediskem: výrobním odbytovým ubytovacím
2 „Prohloubení spolupráce odborných škol a zaměstnavatelů v Pardubickém kraji“ číslo reg. CZ.1.07/1.3.00/
3
Odbytové středisko Zaměřeno na rauty, recepce a další akce
Ochutnávky vín Seznámení se servisem chodů a vín 3 „Prohloubení spolupráce odborných škol a zaměstnavatelů v Pardubickém kraji“ číslo reg. CZ.1.07/1.3.00/
4
Lobby bar, salónky Rodinným koníčkem – příprava tematických vinařských večírků K dispozici 2 salónky – 45 a 18 míst Seznámení s prostíráním tabulí, přípravou menu a značky vín z mikulovských vinic 4 „Prohloubení spolupráce odborných škol a zaměstnavatelů v Pardubickém kraji“ číslo reg. CZ.1.07/1.3.00/
5
Výrobní středisko Dobrý zvuk podniku dělá dobrá kuchyně
Příprava pokrmů z menu Příprava pokrmů pro rauty 5 „Prohloubení spolupráce odborných škol a zaměstnavatelů v Pardubickém kraji“ číslo reg. CZ.1.07/1.3.00/
6
Ubytovací středisko Na hosta zde čeká pohodlná postel
v klidném, čistém prostředí Kapacita: 40 pokojů, 2 apartmány Příprava pokojů, doplňování inventáře 6 „Prohloubení spolupráce odborných škol a zaměstnavatelů v Pardubickém kraji“ číslo reg. CZ.1.07/1.3.00/
7
Vyhodnocení stáže Vzájemná spolupráce hotelu Bujnoch se školou
Seznámení s rodinným typem hotelu Prohloubení teoretických znalostí v praxi 7 „Prohloubení spolupráce odborných škol a zaměstnavatelů v Pardubickém kraji“ číslo reg. CZ.1.07/1.3.00/
8
Děkuji za pozornost 8 „Prohloubení spolupráce odborných škol a zaměstnavatelů v Pardubickém kraji“ číslo reg. CZ.1.07/1.3.00/
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.