Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
2
Určete nesprávná tvrzení
Menu má být pestré, nápadité, originální a svým obsahem má zapadat do charakteru pohoštění + Nemá být biologicky hodnotné - Omezit tuky a cukry + Alespoň 3 porce čerstvé zeleniny nebo ovoce - 1 hlavní masitý chod s dvěma přílohami + Ryba se rovněž považuje za hlavní chod - Před hlavním chodem nezařazujeme sladké pokrmy a nápoje + Teploty podávaných pokrmů by se měly střídat + V menu se nemají opakovat stejné suroviny,způsoby přípravy, stejná konzistence a stejné přílohy + Vydatné omáčky a smažené pokrmy zařazujeme jen na přání hosta - Menu má být pestré, barvy pokrmů se mají střídat + Menu je jednotné pro celou společnost + - Digestiv, káva, aperitiv se započítávají do počtu chodů
3
Zdroje: ČERNÝ, Jiří; KRUPIČKA, Jiří. Moderní hotel. Třebestovice: Ratio, 1995.
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.