Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vnímání, pozornost, soustředěnost, paměť

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vnímání, pozornost, soustředěnost, paměť"— Transkript prezentace:

1 Vnímání, pozornost, soustředěnost, paměť
Pohádkové dvojice Vnímání, pozornost, soustředěnost, paměť

2

3

4

5

6

7

8 Použité odkazy Vlastní ilustrace

9 Metodický pokyn Integrovaný blok: vnímání
Popis Děti hledají správnou pohádkovou dvojici Očekávání a cíle Rozvoj a podpora zrakového vnímání Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Práce s interaktivním výukovým materiálem
Děti hledají správnou pohádkovou dvojici. Za pomoci animačních efektů se jim nabízí zpětná vazba Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

12 Prvky polytechnické výchovy
Vyjadřovat samostatně a smysluplně myšlenky, nápady, pocity, ve vhodně zformulovaných větách Vnímat a rozlišovat pomocí všech smyslů Vědomě využívat všech smyslů, záměrně pozorovat, postřehovat, všímat si (nového, změněného, chybějícího) Zaměřovat se na to, co je z poznávacího hlediska důležité   Zacházet s předměty digitální technologie, využívat nejzákladnější funkce počítače (zapnout-vypnout, práce s myší, jednoduchou klávesnicí) Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

13 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Vnímání, pozornost, soustředěnost, paměť"

Podobné prezentace


Reklamy Google