Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL"— Transkript prezentace:

1 DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Soukromá hotelová škola Bukaschool s. r. o. Most Kmochova 1823, Most •  706 696 • DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Bukaschool Název školy Soukromá hotelová škola Bukaschool s.r.o., Kmochova 1823, Most Vyučovací předmět Technologie přípravy pokrmů Tematický okruh Jatečné maso Ročník 1.-2. ročník Jméno autora Ing. Roman Sejval  Období tvorby DUM červen 2012 Označení DUM VY_32_INOVACE_20RS_Hovězí kýta na smetaně  Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Anotace Prezentace seznamuje posluchače s přípravou omáčky: hovězí kýta na smetaně „svíčková“.

2 HOVĚZÍ KÝTA NA SMETANĚ - SVÍČKOVÁ
Suroviny: cibulo-zeleninový základ, divoké koření, jíška, hovězí kýta, slanina, vývar nebo voda, sůl, olej, cukr, ocet, smetana 33% Možné další suroviny na dochucení: tymián, hořčice, citron, Ozdoba: citron, brusinky, šlehačka „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“

3 HOVĚZÍ KÝTA NA SMETANĚ - SVÍČKOVÁ
Příprava cibulového základu „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“

4 HOVĚZÍ KÝTA NA SMETANĚ - SVÍČKOVÁ
Příprava cibulo-zeleninového základu „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“

5 HOVĚZÍ KÝTA NA SMETANĚ - SVÍČKOVÁ
Příprava cibulo-zeleninového základu s karamelem „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“

6 HOVĚZÍ KÝTA NA SMETANĚ - SVÍČKOVÁ
Příprava základu a masa „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“

7 HOVĚZÍ KÝTA NA SMETANĚ - SVÍČKOVÁ
Dušení masa… „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“

8 HOVĚZÍ KÝTA NA SMETANĚ - SVÍČKOVÁ
Zahuštění a pasírování „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“

9 HOVĚZÍ KÝTA NA SMETANĚ - SVÍČKOVÁ
Zahuštění a pasírování „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“

10 ROZDĚLENÍ GASTRONOMIE
BIBLIOGRAFICKÉ CITACE: Doporučená literatura ke studiu: METZ, Reinhold a kol. Restaurace a host. Základní odborné vědomosti. 1. vyd. Praha: Europa-Sobotáles cz., ISBN ZDROJ FOTOGRAFIÍ: SOUKROMÝ ARCHIV AUTORA „Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Sejval.“


Stáhnout ppt "DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL"

Podobné prezentace


Reklamy Google