Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Adventní koncert Adventní koncert Adventní koncert

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Adventní koncert Adventní koncert Adventní koncert"— Transkript prezentace:

1 Adventní koncert Adventní koncert Adventní koncert
ZŠ Suchdol zve všechny na adventní koncert na nádvoří suchdolského zámku. Vystoupí pěvecký sbor naší školy pod vedením Evy Vyhnánkové a Hany Kopečkové. Hostem koncertu bude bývalá žákyně školy Lucie Mrňáková. Začátek v hodin Adventní koncert ZŠ Suchdol zve všechny na koncert do kostela sv. Bartoloměje v Solopyskách. Vystoupí smyčcové kvarteto ZUŠ Kolín a pěvecký sbor naší školy pod vedením Evy Vyhnánkové a Hany Kopečkové. Začátek v hodin. Adventní koncert ZŠ Suchdol zve všechny na koncert do kostela sv. Bartoloměje v Solopyskách. Vystoupí smyčcové kvarteto ZUŠ Kolín a pěvecký sbor naší školy pod vedením Evy Vyhnánkové a Hana Kopečkové. Neděle od hodin Adventní koncert ZŠ Suchdol zve všechny na koncert do kostela sv. Bartoloměje v Solopyskách. Vystoupí smyčcové kvarteto ZUŠ Kolín a pěvecký sbor naší školy pod vedením Evy Vyhnánkové a Hana Kopečkové. Neděle od hodin

2 ADVENTNÍ KONCERT 2.12. 2012 Začátek v 17.00 hodin.
ZŠ Suchdol pořádá 2.prosince 2012 ADVENTNÍ KONCERT na nádvoří suchdolského zámku. Vystoupí pěvecký sbor naší školy pod vedením Evy Vyhnánkové a Hany Kopečkové. Hostem koncertu bude bývalá žákyně školy Lucie Mrňáková. Začátek v hodin. ZŠ Suchdol pořádá 2.prosince 2012 adventní koncert na nádvoří suchdolského zámku. Vystoupí pěvecký sbor naší školy a hostem koncertu bude bývalá žákyně školy Lucie Mrňáková. Začátek v hodin.

3 ADVENTNÍ KONCERT ZŠ Suchdol pořádá adventní koncert na nádvoří suchdolského zámku. Vystoupí pěvecký sbor naší školy pod vedením Evy vyhnánkové a Hany Kopečkové. Hostem koncertu bude bývalá žákyně školy Lucie Mrňáková. Začátek v hodin.

4 ADVENTNÍ KONCERT ZŠ Suchdol pořádá adventní koncert na nádvoří suchdolského zámku. Vystoupí pěvecký sbor naší školy pod vedením Evy Vyhnánkové a Hany Kopečkové. Hostem koncertu bude bývalá žákyně školy Lucie Mrňáková. Začátek v hodin.

5 ADVENTNÍ KONCERT ZŠ Suchdol pořádá adventní koncert na nádvoří suchdolského zámku. Vystoupí pěvecký sbor naší školy pod vedením Evy Vyhnánkové a Hany Kopečkové. Hostem koncertu bude bývalá žákyně školy Lucie Mrňáková. Začátek v hodin.


Stáhnout ppt "Adventní koncert Adventní koncert Adventní koncert"

Podobné prezentace


Reklamy Google