Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

, Pravým jménem Gregory Jackson, narozen 11 Listopadu 1985, je znám především pro své komediální skeče, ve kterých hraje 12 + postav. Všechny hraje on.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: ", Pravým jménem Gregory Jackson, narozen 11 Listopadu 1985, je znám především pro své komediální skeče, ve kterých hraje 12 + postav. Všechny hraje on."— Transkript prezentace:

1

2 , Pravým jménem Gregory Jackson, narozen 11 Listopadu 1985, je znám především pro své komediální skeče, ve kterých hraje 12 + postav. Všechny hraje on sám. Dvakrát se oženil, jednou když mu bylo 17, a podruhé před rokem, v 19

3 POSTAVY ROD DANGER Rod, narozena s oběma pohlavnímy orgány se chová jako typická namyšlená fiflena, která popíjí starbucks a myslí si kdo ví co není.

4 EMO CHARLIE Emo charlie je typický teenager, který se řeže a chce se zabít. Píše příšerné básničky které se ani nerýmují a často zápasí se svým otcem.

5 CHIBI DERF Chibi Derf je osmiletý chlapec, který toho ví více než by měl. Rád nechává lidi zavřít a rád dělá nepořádek. Hlavně když se pokouší o make-up tutorial za pomocí jogurtu, cornflaků a kečupu.

6 Kanály Onision má svůj hlavní Kanál jménem… Onision, překvapivě. Má také kanál UhOhBro, na kterém projíždí google obrázky. Další z jeho kanálu je Speaks, na kterém mluví o vážnějších věcech jako je sebepoškozování. A jako poslední je jeho kanál Encore, na kterém vytváří denní video blogy ze svého života. Také je tu archive, ale ten není podstatný. Na tom jsou všechna jeho videa.

7 Konec Děkuji za pozornost, Štěpán. Pokud vás Onision zaujal, můžete se na něj kouknout na Obrázky vyhledány na googlu.


Stáhnout ppt ", Pravým jménem Gregory Jackson, narozen 11 Listopadu 1985, je znám především pro své komediální skeče, ve kterých hraje 12 + postav. Všechny hraje on."

Podobné prezentace


Reklamy Google