Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám"— Transkript prezentace:

1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Název školy Střední škola elektrostavební a dřevozpracující, Frýdek-Místek, příspěvková organizace Adresa školy Pionýrů 2069, Frýdek-Místek Název operačního programu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ Označení vzdělávacího materiálu VY_32_INOVACE_13_37HanO-10 Název tematické oblasti (sady) Programování a obsluha CNC Název vzdělávacího materiálu Úvod do programu Xilog Plus Druh učebního materiálu Výukový Anotace Optimalizované vrtání svislé mezistěny, do boční plochy F2 Klíčová slova XILOG Vzdělávací obor, pro který je materiál určen 33-56-H/01 Truhlář, M/01 Nábytkářská a dřevařská výroba Ročník II. Typická věková skupina let Speciální vzdělávací potřeby žádné Autor Bc. Ondřej Hanák Zhotoveno, (datum/období) Celková velikost 2054kB Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Ondřej Hanák. Dostupné z portálu

2 1.10. VÝUKOVÝ MATERIÁL K PŘEDMĚTU ŘÍZENÍ CNC STROJŮ
Úvod do programu Xilog Plus 8. část

3 Optimalizované vrtání svislé mezistěny, do boční plochy F2

4 Svislá mezistěna- otvory
Svislá mezistěna je díl v korpusu, který předěluje jeho jednotlivé části. Její funkcí je také vyztužení korpusu, nebo jeho rozdělení s ohledem na dvířka. V tomto případě jsme zvolili mezistěnu, která má otvory na policové podpěrky přes celou tloušťku. Jelikož je vsazena mezi půdu a dno, na bočních plochách musí být otvory pro kolíky.

5 Grafické znázornění

6 Otvory v boční ploše F2

7 Grafické znázornění boční plochy F2

8 Nadefinování otvorů pro policové podpěrky v zadní části korpusu
Nadefinování otvorů pro policové podpěrky v zadní části korpusu. V tomto případě ovšem nemůžeme zvolit hodnotu 47mm, jelikož musíme počítat s jednou tloušťkou materiálu (PŮDA), kterou musíme odečíst.

9 Nadefinování otvorů pro policové podpěrky v přední části korpusu

10 Grafické zobrazení již hotového kusu

11 Uložení mezistěny do složky


Stáhnout ppt "Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám"

Podobné prezentace


Reklamy Google