Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám"— Transkript prezentace:

1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Název školy Střední škola elektrostavební a dřevozpracující, Frýdek-Místek, příspěvková organizace Adresa školy Pionýrů 2069, Frýdek-Místek Název operačního programu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ Označení vzdělávacího materiálu VY_32_INOVACE_13_37HanO-17 Název tematické oblasti (sady) Programování a obsluha CNC Název vzdělávacího materiálu Úvod do programu SolidWorks Druh učebního materiálu Výukový Anotace Skicování obdélníku (Půda)- uchycení půdy za pomocí sponek Klíčová slova SolidWorks Vzdělávací obor, pro který je materiál určen 33-56-H/01 Truhlář, M/01 Nábytkářská a dřevařská výroba Ročník II. Typická věková skupina let Speciální vzdělávací potřeby žádné Autor Bc. Ondřej Hanák Zhotoveno, (datum/období) Celková velikost 3000kB Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Ondřej Hanák. Dostupné z portálu

2 1.17. VÝUKOVÝ MATERIÁL K PŘEDMĚTU ŘÍZENÍ CNC STROJŮ
Úvod do programu SolidWorks 15. část

3 Před námi jsou dvě možnosti
Před námi jsou dvě možnosti. Buď nakopírujeme DNO a změníme ve skice otvory pro svislou mezistěnu, nebo vytvoříme novy díl. Je lépe z hlediska procvičení naskicovat nový díl. Postupujeme stejně jako v předchozí kapitole, ale nesmíme opomenout fakt, že PŮDA musí být zrcadlově než dno.

4 Vytvoříme ZÁDA, která jsou ze sololitu (HDF deska) je to dřevovláknitá deska tvrdá, která bude přichycena pomocí sponek- Šířka 11.4 mm. Tloušťka 0.74 mm. Délka 18 mm.

5 Nyní přidáme materiál ve featureManageru a uložíme
Záda pouze naskicujeme- (přidání vysunutím 5mm) a určíme materiál Nyní přidáme materiál ve featureManageru a uložíme

6 Vytvoříme nový díl MEZISTĚNA, který má nadefinovány otvory pro kolíky na čelních bočních plochách. Hloubka je opět závislá na délce kolíků a na hloubce otvorů v ploše.

7 Svislá mezistěna, otvory jsou umístěny na obou čelních bočních plochách

8 Použitá literatura: Vláčilová, Vilímková, Hencl, Základy práce v CAD systému SolidWorks, Brno, Computer Press 2006, ISBN ovacky/sponky-do-sponkovacky- bosch-typ


Stáhnout ppt "Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám"

Podobné prezentace


Reklamy Google