Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilMiluše Pavlíková
1
Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_06_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid
2
Popis prezentace 3., 4. a 6. snímek Bezpečnost potravin (výklad) 5. snímek spojování šipkou, co k sobě patří.
3
Je důležité, aby rizikové potraviny byly skladovány tak, abychom zamezili vzniku bakterií a vyloučili možnost otravy jídlem.
4
Rizikové potraviny by měly být skladované v kontrolovaných teplotních podmínkách tak, jak je to doporučeno na výrobcích.
5
Rychle se kazící potraviny
Spoj šipkou, co patří mezi rychle se kazící potraviny s krátkou dobou trvanlivosti. Mléčné výrobky Sušenky Minerálky Polotovary Hotová jídla Cukr Konzervy Naporcované maso Rychle se kazící potraviny
6
Nakoupené potraviny ihned po nákupu ukládáme doma podle zásad správného skladování.
7
Seznam informačních zdrojů
4. snímek Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Radka Doubková.
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.