Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilKlára Bednářová
1
KVÍZOVÉ OTÁZKY Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: opakování, kvízové, otázky Autor: Bc. Jana Tvrdíková Anotace: Výukový materiál pro obor Kuchař- číšník Škola: Střední škola hotelnictví, gastronomie a služeb, Dlouhá 6, Litoměřice Vypracováno: I.pololetí 2012/2013
2
JATEČNÉ MASO Pomocí kterých smyslů určujeme jakost? hmat, chuť, sluch
čich, hmat, zrak zrak,čich, sluch
3
HOVĚZÍ MASO O kterou část hovězího masa jde? Svíčková 1.
4
TELECÍ MASO Jaká část Telecího masa je nejkvalitnější? Kýta Karbanátek
Svíčková 2.
5
VEPŘOVÉ MASO Na kolik částí se bourá vepřové maso? Půlky Čtvrtky Celku
3. zemedeleckounov.mypage.cz
6
SKOPOVÉ MASO Skopové maso získáváme? koza, ovce, tele
beran, jehně, kůzle sele,kozel, ovce 4. suroviny-polotovary.hyperinzerce.cz
7
KOŇSKÉ MASO Které jatečné maso je nejsladší? Vepřové maso Koňské maso
Skopové maso 5. zpravy.e15.cz
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.