Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Předmět: Technologie Výrobce potravin Ročník: 3. Autor: Ing. Anna Novotná Hodnocení jakosti Anotace: Výkladová část hodiny Technologie oboru Výrobce potravin - cukrovinkář. Prezentace pro podporu výkladu učitele na téma Hodnocení jakosti. Klíčová slova: Hodnocení jakosti, etapy kontroly, řízení a kontrola jakosti. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Anna Novotná Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
2
Digitální učební pomůcka
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada: 6 Číslo materiálu: VY_52_INOVACE_VP3_27
3
Etapy kontroly jakosti
Hodnocení jakosti Etapy kontroly jakosti
4
Etapy kontroly jakosti
Předvýrobní Výrobní Povýrobní
5
Předvýrobní etapy Průzkum trhu Výzkum a vývoj Příprava výroby
Zásobování materiály Zásobování polotovary Zásobování obaly
6
Výrobní etapy Jakost materiálů vstupujících do výroby
Dodržování technologických parametrů Kvalita práce Pozornost je věnována mezioperační kontrole, výstupní kontrole Na základě výsledků kontrol se odstraňují zjištěné nedostatky
7
Povýrobní etapy Expedice Skladování Doprava Obchod
Zahrnují činnosti od vyrobení až po předání spotřebiteli Expedice Skladování Doprava Obchod
8
Řízení a kontrola jakosti
Zaměřuje se především na: Preventivní péči o jakost Vlastní kontroly
9
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Použité zdroje SMÍŠEK JOSEF A KOLEKTIV PRACOVNÍKŮ ČOKOLÁDOVEN. Výroba cukrovinek a trvanlivého pečiva: Zaměření na výrobu cukrovinek Učební obor Praha: Čokoládovny, o. p., Praha 4 - Modřany, str. 332, 1984. Foto archiv autora Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Anna Novotná Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.