Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

CO DĚLÁ TRUHLÁŘ?.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "CO DĚLÁ TRUHLÁŘ?."— Transkript prezentace:

1 CO DĚLÁ TRUHLÁŘ?

2 VYBER SPRÁVNÝ OBRÁZEK Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 JAKÉ NÁŘADÍ POTŘEBUJE TRUHLÁŘ K PRÁCI?
KLADIVO A DLÁTO ŽEBŘÍK KLEŠTĚ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 Použité odkazy Kliparty z galerie MS Office.com

5 Metodický pokyn VZDĚLÁVACÍ OBLAST: DÍTĚ A JEHO SVĚT
Popis Prezentace v PowerPointu, která obsahuje dva pracovní listy s jednoduchým interaktivním úkolem. Očekávání a cíle Představit dětem základní informaci, co vyrábí truhlář a s jakými pracovními nástroji pracuje. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
Prezentace v PowerPointu s názvem Co dělá truhlář zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Práce s interaktivním výukovým materiálem
Prezentace Co dělá truhlář  Snímky číslo 2 a 3 jsou opatřeny interaktivními prvky, dítě má za úkol odpovědět na dotaz a kliknout na příslušný obrázek Prezentace je připravena pomocí animací a po kliknutí zůstane na snímku pouze správná odpověď (obr. Lavice a stůl, dláto a kladivo) Pro práci se snímky lze využít nástrojové lišty daného snímku (vlevo dole), která nabízí možnost psaní viz obr. níže Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Práce s didaktickým kufříkem KUMUČ
Cílem práce je: znázornit proces vyjádřený na jednotlivých tabulkách. Děti mají za úkol seřadit tabulky ve správném pořadí. Na magnetickou tabulku č.1 připevníme nebo namalujeme obrázek stromu Na magnetickou tabulku č.2 připevníme nebo namalujeme obrázek dřevorubce/lesní techniky-traktor s hydraulickou rukou Na magnetickou tabulku č.3 připevníme nebo namalujeme obrázek pily Na magnetickou tabulku č.4 připevníme nebo namalujeme obrázek truhláře Na magnetickou tabulku č.5 připevníme nebo namalujeme obrázek kladivo, dláto Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "CO DĚLÁ TRUHLÁŘ?."

Podobné prezentace


Reklamy Google