Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KŘÍŽOVKA Jak se jmenuje socha Panny Marie s mrtvým tělem Ježíše Krista? Který rytířský řád měl ve znaku bílý štít s červeným křížem? Mince ražené Boleslavem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KŘÍŽOVKA Jak se jmenuje socha Panny Marie s mrtvým tělem Ježíše Krista? Který rytířský řád měl ve znaku bílý štít s červeným křížem? Mince ražené Boleslavem."— Transkript prezentace:

1 KŘÍŽOVKA Jak se jmenuje socha Panny Marie s mrtvým tělem Ježíše Krista? Který rytířský řád měl ve znaku bílý štít s červeným křížem? Mince ražené Boleslavem I. ze stříbra ……. Malba zhotovována zapouštěním barev do čerstvé, ještě vlhké omítky… Cestu benátského kupce Marca Pola do Číny popisuje kniha …. Jak se jmenuje výplň oken tvořená barevnými skleněnými tabulkami? Který nástroj používali zemědělci k výmlatu zrna z obilných klasů? Kdo řídil a řídí univerzitu? ……………………………………….. Je to zašpičatělá tyč ze dřeva na jejíž konec se navlékala zásoba lnu při ručním předení, je to také také část kolovratu. Používá se také jako označení situace, kdy rodu vymřou všechny ženy.


Stáhnout ppt "KŘÍŽOVKA Jak se jmenuje socha Panny Marie s mrtvým tělem Ježíše Krista? Který rytířský řád měl ve znaku bílý štít s červeným křížem? Mince ražené Boleslavem."

Podobné prezentace


Reklamy Google