Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Angelina Jolie.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Angelina Jolie."— Transkript prezentace:

1 Angelina Jolie

2 Angelina Jolie Narozená jako Angelina Jolie Voight.
4.Června 1975 v Los Angeles, Kalifornie. Angelina je americká filmová herečka.

3 Je také zvláštní vyslankyně Vysokého komisaře OSN pro uprchlíky
Je také zvláštní vyslankyně Vysokého komisaře OSN pro uprchlíky. Jedná se o dceru Amerického herce Jona Voighta. Dříve pracovala také jako modelka. Často bývá v médiích označována za jednu z nejkrásnějších žen světa a o jejím soukromém životě informují nejen bulvární média. Je držitelkou tří cen Zlatý Globus a filmového Oscara.

4 Její manželství s herci Jonnym Lee Millerem a Billym Bobem Thorntonem skončila rozvodem. Od roku 2005 žije s hercem Bradem Pittem. Jejich vztah přitahuje pozornost médií na celém světě. Společně s Pittem mají dcery Shiloh a Vivienne a syna Knoxe a dále adoptovali děti Maddoxe , Zaharu a Paxe . Angažuje se v humanitárních projektech na celém světě, zejména týkajících se problematiky uprchlíků v rámci UNHCR.

5 Po rozchodů rodičů v roce 1976 žila s bratrem u matky, která se vzdala svých hereckých ambicí ve prospěch výchovy dětí. Jako dítě, Jolie často sledovala filmy společně s matkou, což jak později přiznala, byl jeden z podnětů, které jí přivedly k herectví; nebyla ovlivněna otcem. Když jí bylo šest let, rodina se (spolu s nevlastním otcem, producentem Billem Dayem )

6 KONEC Michaela Pokorná


Stáhnout ppt "Angelina Jolie."

Podobné prezentace


Reklamy Google