Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Střední průmyslová škola a Střední odborná škola gastronomie a služeb, Most, příspěvková organizace DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
2
PEČIVO
3
ROZDĚLENÍ : BĚŽNÉ JEMNÉ
4
PEČIVO BĚŽNÉ PŠENIČNÁ MOUKA VEJCE VODA DROŽDÍ /KVASNICE/ TUK SŮL
SUROVINY: PŠENIČNÁ MOUKA VEJCE VODA DROŽDÍ /KVASNICE/ TUK SŮL SYPÁNÍ: MÁK KMÍN SEZAM
5
PEČIVO BĚŽNÉ TUKOVÉ DALAMÁNKY KORNSPITZ-CELOZRNNÉ PEČIVO
ROZDĚLENÍ: TUKOVÉ DALAMÁNKY KORNSPITZ-CELOZRNNÉ PEČIVO KOSTKY DO KNEDLÍKŮ DIETNÍ SUCHARY STROUHANKA
6
1. TUKOVÉ DRUHY V PRODEJI: rohlíky tukové housky tukové ražené
veky tukové bagety (malé, střední, velké)
7
Tukové pečivo s přísadou
DRUHY V PRODEJI: Bulka sypaná sýrem Rohlík se slaninou Pizza rohlík Anglická houska
8
2.DALAMÁNEK, CHLEBÁNEK DRUHY V PRODEJI: Dalamánek Chlebánek
9
3. KORNSPITZ sedmizrnný rohlík grahamový rohlík tmavý rohlík
DRUHY V PRODEJI: sedmizrnný rohlík grahamový rohlík tmavý rohlík slunečnicový rohlík cereální rohlík dýňová kostka
10
4. DIETNÍ SUCHARY DRUHY V PRODEJI: Dietní suchary
11
5. KOSTKY DO KNEDLÍKŮ DRUHY V PRODEJI: Kostky do knedlíků
12
6. STROUHANKA DRUHY V PRODEJI: Strouhanka
13
VADY: prošlá záruční lhůta plíseň vlhkost rozlámání záměna druhu
připálený nedopečený
14
ZDROJE Josef Kavina, ZBOŽÍZNALSTVÍ potravinářského zboží pro 1. ročník středních odborných učilišť a integrovaných středních škol učebního oboru prodavač – prodavačka, zaměření pro potravinářské zboží a pro smíšené zboží, Praha: nakladatelství IQ, 1996,
15
Autorem materiálu a jeho částí , je Jaroslava Kapalínová
KONEC Autorem materiálu a jeho částí , není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Kapalínová
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.