Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kód DUM : VY_32_INOVACE_ICT_I/1.12

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kód DUM : VY_32_INOVACE_ICT_I/1.12"— Transkript prezentace:

1 Kód DUM : VY_32_INOVACE_ICT_I/1.12
Škola: Základní škola a Mateřská škola Dobronín, příspěvková organizace Polenská 162 / 4, Dobronín Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: Inovace a zkvalitnění výuky v ZMŠ Dobronín Název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název materiálu: Malování II Autor materiálu: Mgr. Jaroslav Petřivý Datum : Ročník : V. Stupeň vzdělávání: základní vzdělávání – I. stupeň, 2. období Vzdělávací oblast, vzdělávací obor, tematický okruh, téma: Informační a komunikační technologie, Základy práce s počítačem Klíčová slova : nástroje, plechovka, tvary Anotace: Prezentace, určená k samostatné práci žáka, při které si prakticky vyzkouší dovednosti práce s aplikací Malování. Materiál zároveň ihned nabízí řešení.

2 1. Spusť aplikaci Malování

3 Vyber tvar obdélník a umísti ho v dolní polovině plochy

4 Vyber tvar trojúhelník a umísti ho na obdélník ( střecha )

5 Vlož zaoblené obdélníky ( okna a dveře )

6 Zvol nástroj plechovka ( vyplnit barvou ) a vybarvi různobarevně dům

7 Metodický list k materiálu :
Prezentace, určená k samostatné práci žáků, kteří uplatňují dovednosti získané v předcházejících hodinách.Pracují na svých počítačích. Po splnění úkolů se vždy objeví v prezentaci řešení.

8 Materiál je určen pro bezplatné používání pro potřeby výuky a vzdělávání na všech typech škol a školských zařízení. Jakékoliv další využití podléhá Autorskému zákonu. Pro tvorbu materiálu jsou použity snímky obrazovky aplikace Malování. Vše je vlastní tvorbou autora.


Stáhnout ppt "Kód DUM : VY_32_INOVACE_ICT_I/1.12"

Podobné prezentace


Reklamy Google