Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Revma VÝZVA 2016.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Revma VÝZVA 2016."— Transkript prezentace:

1 revma VÝZVA 2016

2 Realizátoři projektu Revma Liga Česká republika, z.s., je pacientská organizace, která sdružuje lidi s revmatismem, jejich rodinné příslušníky a přátele. Cílem společnosti je již 25 let zvyšování povědomí o revmatických chorobách. Spolupracuje Ústav lékového průvodce, z.ú., je nezisková organizace, která vznikla na základě potřeb pacientů, lékařů a dalších aktérů ve zdravotnictví. Hlavním cílem Ústavu lékového průvodce je komunikovat problémy spojené s bezpečným užíváním léků, prosazovat zlepšení lékové politiky a dostupnost léčby pro pacienty.

3 12. října - Světový den artritidy
známé osobnosti si vyzkouší, jaké to je být v kůži revmatika pomocí simulátoru revmatoidní artritidy Vytvořili jsme brožuru pro pacienty Léčba revmatoidní artritidy pohledem pacientů Cíl kampaně je: zvýšit povědomí o revmatoidní artritidě u široké veřejnosti, medializovat důležitost včasné a efektivní léčby a zvýšit povědomí u samotných pacientů

4 VIDEA Oslovili jsme významné osobnosti politického spektra
první video s náměstkyní ministra zdravotnictví JUDr. Lenkou Teska Arnoštovou Následuje: prof. MUDr. Rostislav Vyzula, Ing. Zdeněk Kabátek Vždy jde o jednoduché úkony, běžné denní činnosti. The aim of videos with interesting actors (not tabloid celebrities) is to make the content appealing. We will let the actors improvise. They will always try to carry out a common daily activity with the RA simulator.

5 děkujeme za pozornost


Stáhnout ppt "Revma VÝZVA 2016."

Podobné prezentace


Reklamy Google