Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

a jednotná přijímací zkouška

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "a jednotná přijímací zkouška"— Transkript prezentace:

1 a jednotná přijímací zkouška
Přihláška na SŠ a jednotná přijímací zkouška

2 Termín podání přihlášky
Uchazeč odevzdá řádně vyplněný tiskopis řediteli střední školy nejpozději do 1. března 2017 osobně nebo poštou, ale vždy tak, aby přihláška 1. března byla skutečně na škole, ne pouze na poště při nedodržení termínu nemusí ředitel střední školy přihlášku akceptovat !

3 Pokyny k potvrzování přihlášky
Základní škola potvrdí v 1. kole pouze 2 tiskopisy Tiskopis musí být před potvrzením vyplněný z obou stran ! Přihlášku lze doplnit přílohami jako např. Vysvědčení z kurzu (ZUŠ) Lékařské potvrzení (ZPS) Výsledková listina naukové soutěže (olympiády)

4 Zásady jednotné přijímací zkoušky
Jednotná přijímací zkouška se koná pouze u maturitních oborů Uchazeč má právo vykonat zkoušku u každého zvoleného maturitního oboru Pro rozhodnutí o přijetí se využije vždy ten lepší výsledek Výsledek má minimálně 60% podíl Střední škola může vyhlásit navíc vlastní zkoušku !

5 Termíny přijímací zkoušky
Jednotná přijímací zkouška z češtiny a matematiky se koná 1. termín        12. dubna 2017    pro čtyřleté obory                       18. dubna 2017     pro šestiletá a osmiletá gymnázia Náhradní termín 11. května 2017 2. termín        19. dubna 2017    pro čtyřleté obory                      dubna 2017     pro šestiletá a osmiletá gymnázia Náhradní termín 12. května 2017 Ředitel SŠ zašle uchazečům pozvánku !

6 Didaktický test z čj a mat
Testy 2016 Ilustrační testy 2016 Testy 2015 Ilustrační testy 2015

7 Vyplňování přihlášky Je nutné použít aktuální tiskopis
Pořadí škol určuje pořadí jednotné přijímací zkoušky Stačí vyplnit jednou a přihlášku pak okopírovat Předměty a prospěch vyplní uchazeč ! Za správné údaje odpovídá uchazeč, škola potvrzuje pouze prospěch Vzor vyplněné přihlášky


Stáhnout ppt "a jednotná přijímací zkouška"

Podobné prezentace


Reklamy Google