Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Základy stolování. Vypracoval: Lukáš Karlík
Praktické činnosti Základy stolování. Vypracoval: Lukáš Karlík
2
Prostření stolu pro jednoduchý oběd
K dobrému jídlu patří i správně a vkusně prostřený stůl. Uznejte, že u takto prostřeného stolu se budete cítit dobře.
3
Prostření pro jednoduchou snídani
Spojte čarami inventář na obrázku s popisky. šálek s podšálkem dezertní talířek lžička, nože na krájení a mazání vidlička máslo, džem, salám, sýr, pečivo (na větších miskách, každý si z nich nabírá na svůj talíř) konvice s kávou, čajem, mlékem
4
Prostření stolu pro jednoduchý oběd
Spojte čarami inventář na obrázku s popisky. velký plochý talíř hluboký polévkový talíř vidlička nůž (ostřím dovnitř) lžíce malá lžička na dezert kompot, salát (dezert) sklenice na nápoj složený ubrousek (vedle talíře zleva)
5
Nakresli a popiš inventář prostření pro jednoduchý oběd.
Zde kresli Zde porovnej
6
Nakresli a popiš inventář prostření pro jednoduchou snídani.
Zde kresli Zde porovnej
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.