Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: PaedDr. Milena Cempírková Název DUM: VY_32_Inovace_3.1.5. Rozpoznávání a čtení slabik z písmen L A M Téma: Český.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: PaedDr. Milena Cempírková Název DUM: VY_32_Inovace_3.1.5. Rozpoznávání a čtení slabik z písmen L A M Téma: Český."— Transkript prezentace:

1 Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: PaedDr. Milena Cempírková Název DUM: VY_32_Inovace_3.1.5. Rozpoznávání a čtení slabik z písmen L A M Téma: Český jazyk 1.ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3577 Anotace: Aktivní výuka prvopočátečního čtení. Výuku lze provádět individuálně na PC, nebo společně pomocí dataprojektoru nebo interaktivní tabule. Materiál obsahuje animace.

2 lano lampa Mája láhev maska Láďa

3 ma L m m m á a a á l Lm l lM M L m l L l l m L a a á a a a á á á a a a a á á

4 ma M l l m a á a a l ML l ml M L l M L M M L m á á a á á á a á á a a a á a a

5 MaMa mama má MaMa lálá LaLa lala MáMá MáMá la mama Ma LáLá má Lá Má lálá MáMá mama La

6 Tento materiál byl vytvořen pouze za použití prostředků aplikace Microsoft PowerPoint

7 Na druhém snímku děti prodlouženě vyslovují souhlásku. Po kliknutí se začne objevovat samohláska, kterou děti plynule s drženou souhláskou vysloví do slabiky. Na třetím snímku se na jedno kliknutí objeví nejprve souhláska a vzápětí samohláska. Děti vázaně vyslovují slabiku. Na třetím snímku se na kliknutí objevuje celá slabika. Na prvním snímku děti vyvozují slabiku podle obrázků.


Stáhnout ppt "Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: PaedDr. Milena Cempírková Název DUM: VY_32_Inovace_3.1.5. Rozpoznávání a čtení slabik z písmen L A M Téma: Český."

Podobné prezentace


Reklamy Google