Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilMilada Štěpánková
1
Název školy: Základní škola Dobříč, okres Plzeň - sever, příspěvková organizace Autor: Mgr. Jitka Šteflová Název: VY_12_INOVACE_09_Výroba karamelu Téma: Výroba karamelu Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2649
2
Anotace Materiál je určen pro 3. ročník ZŠ, pro výuku prvouky. Pomůcky: interaktivní pero, fixy na interaktivní tabuli, vařič, cukr, hrnec, měchačka. Inovace: interaktivní způsob učení. Metodické pokyny: žáci společně s vyučujícím vyrobí karamel, společně sestaví správný pracovní postup a k němu přiřadí obrázky. Kompletní pracovní postup si zapíší a namalují do sešitu.
3
Výroba karamelu Pomůcky: Zahřívali jsme ho na vařiči, cukr začal dělat ……………, rozpouštěl se a …………….. Hrudky zmizely a cukr zhnědl = ………………. Do hrnce jsme nasypali ………….
4
Výroba karamelu Pomůcky: vařič, cukr, hrnec, měchačka 1)Do hrnce jsme nasypali cukr. 2) Zahřívali jsme ho na vařiči, cukr začal dělat hrudky, rozpouštěl se a žloutl. 3) Hrudky zmizely a cukr zhnědl = KARAMEL.
5
Zdroje http://microsoft.com http://www.toprecepty.cz/recept/5495- karamel-pro-deti/
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.