Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Algoritmizace a programování Procvičování. Příklady Sestavte program pro výpočet obvodu a obsahu obdélníka Sestavte program pro výpočet obvodu a obsahu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Algoritmizace a programování Procvičování. Příklady Sestavte program pro výpočet obvodu a obsahu obdélníka Sestavte program pro výpočet obvodu a obsahu."— Transkript prezentace:

1 Algoritmizace a programování Procvičování

2 Příklady Sestavte program pro výpočet obvodu a obsahu obdélníka Sestavte program pro výpočet obvodu a obsahu obdélníka Sestavte program, který určí obvod a obsah kruhu Sestavte program, který určí obvod a obsah kruhu Nutno použít reálná čísla Nutno použít reálná čísla Desetinné číslo zapisujeme tečkou nikoliv čárkou (např. 1.25) Desetinné číslo zapisujeme tečkou nikoliv čárkou (např. 1.25)

3 Příklady Zadejte číslo x a na kolikátou jej chcete umocnit. Ze stejného čísla x proveďte odmocninu. Zadejte číslo x a na kolikátou jej chcete umocnit. Ze stejného čísla x proveďte odmocninu. Sestavte program, který na základě hodinové mzdy a počtu odpracovaných hodin určí hrubou a čistou mzdu pracovníka. Daň činí 20% z hrubé mzdy. Sestavte program, který na základě hodinové mzdy a počtu odpracovaných hodin určí hrubou a čistou mzdu pracovníka. Daň činí 20% z hrubé mzdy.

4 Pěkný zbytek dne Pěkný zbytek dne


Stáhnout ppt "Algoritmizace a programování Procvičování. Příklady Sestavte program pro výpočet obvodu a obsahu obdélníka Sestavte program pro výpočet obvodu a obsahu."

Podobné prezentace


Reklamy Google