Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilBlanka Macháčková
1
3. ročník gastronomické soutěže pro žáky učebních oborů vzdělání kategorie,,E“,, Srdce na talíři“
2
Organizátorem soutěže byla SOŠ a SOU, T.G. Masaryka 9, Městec Králové Datum konání: 16.3. 2016 Garant soutěže: Asociace kuchařů a cukrářů ČR Téma soutěže:,, Velikonoce “, oslava jara
3
3. ročník soutěže probíhal pod záštitou herečky Markéty Hrubešové, která společně s komisí hodnotila výrobky žáků a zároveň se stala morální podporou všech soutěžících. Soutěž se konala v Kulturním domě v Městci Králové. Zúčastnilo se jí celkem 30 dvoučlenných týmů z celé České republiky oboru Stravovací a ubytovací služby.
4
Za obor Stravovací a ubytovací služby prezentovali naši školu žáci Bohumil Stalmach a Jakub Hadrava ze třídy 3.SUS. Jejich soutěžní zadání se skládalo ze dvou částí. Prvním úkolem bylo připravit jarní těstovinový salát.
5
Druhým úkolem soutěže bylo sestavit slavnostní tabuli na téma,, Velikonoce“, oslava jara.
6
Radost nám všem během soutěže dělala přítomnost herečky Markéty Hrubešové, která se ochotně s našimi žáky vyfotila na památku.
7
HODNOCENÍ SOUTĚŽE V oboru Stravovací a ubytovací služby v tomto ročníku soutěže naši školu reprezentovali žáci již podruhé. Se zadanými úkoly si poradili velmi dobře. Vzhledem k velmi vysoké konkurenci, kdy se naši soutěžící umístili na 14.-15. místě, lze pokládat jejich účast na soutěži za úspěšnou.
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.