Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilMarcela Doležalová
2
ŠVÝCARSKÉ MENU: PŘEDKRM: Schaffhausen (cibulový koláč) POLÉVKA:Fribourgská Alphuttensuppe (mléko a zelenina) HLAVNÍ JÍDLO: Aargau (telecí nožičky se švestkami) DEZERT: Čokoládové suflé
3
Předkrm: Schaffhausen (cibulový koláč)
4
POLÉVKA:Fribourgská Alphuttensuppe (mléko a zelenina)
5
HLAVNÍ JÍDLO: Aargau (telecí nožičky se švestkami)
6
DEZERT: Čokoládové suflé
7
ITALSKÉ MENU : Předkrm: Bruschetty s mozzarellou Polévka: Acquacotta se sázeným vejcem a bagetkou Hlavní chod: Ravioli s bylinkovou riccotou a tomatovým pyré Dezert: Kávové tiramisu se šlehačkou
8
Předkrm: Bruschetty s mozzarellou
9
Polévka: Acquacotta se sázeným vejcem a bagetkou
10
Hlavní chod: Ravioli s bylinkovou riccotou a tomatovým pyré
11
Dezert: Kávové tiramisu se šlehačkou
12
Maďarské menu: Předkrm : Pagácsa Hlavní chod : Lecsó Dezert : Palacsinta
13
Předkrm : Pagácsa
14
Hlavní chod : Lecsó
15
Dezert : Palacsinta
16
Maltské menu : Předkrm: Bragioli Hlavní chod: Fenek Dezert: Gubbajt
17
Předkrm: Bragioli
18
Hlavní chod: Fenek
19
Dezert: Gubbajt
20
FRANCOUZSKÉ MENU: Předkrm: Taboulé Polévka: cibulová Hlavní chod: Žabí stehýnka Dezert: Creme bruleé
21
Předkrm: Taboulé
22
Polévka: cibulová
23
Hlavní chod: Žabí stehýnka
24
Dezert: Creme bruleé
25
TAKOVOU ZÁBAVU JSEM ČEKALA, TAKŽE JSEM BYLA PŘÍJEMNĚ PŘEKVAPENÁ. CHÉZEKAKE. HMM…Tak to vůbec nevím. VEČER SE MI MOC LÍBIL, CHUTNALO MI A I TEN DEZERT BYL SUPER, TAKŽE DÁVÁM ŠEST BODŮ. TO SI RADŠI KOUPIM BAKETU. DĚLÁŠ, JAKO BYSME TADY SOUTĚŽILI O PADESÁT MILIARDŮ!
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.