„náš školní časopis“ Gymnázium a Obchodní akademie, Orlová, p. o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
Advertisements

Chcete noviny,které jsou zdarma a chcete se u nich i bavit? Rozhovor s generálním ředitelem NIH-live Rozhovor s Microsoftem aneb co by vás zajímalo Hitparáda.
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_03 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. – 9.ročník,
Vypracoval:Lukáš Matěja Vedoucí: Ing. Lenka Suchánková Konzultanti: Mgr. Martina Adámková Karel Chomout Jiří Málek.
Podmínky účasti Zaslat alespoň dvě čísla časopisu Časpis musí tvořit především děti a studenti Zvláštní kategorie „Článek měsíce”
Projekt Inkubátor Junior. Denisa ZáhorskáDaniela Volfová Olga GergišákováJakub Moša Petr ŠaumanAneta Daňková David Furik Monika Rosenzweigová Tereza Páleníková.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
Školní rádio  Školní rádio je jednou z aktivit, ve které se snažíme informovat žáky ZŠ Kravsko o akcích, aktivitách školy, o úspěchu žáků v soutěžích.
 1. Třídní schůzka + plenární schůze SRPDŠ čtvrtek PS od 15.30hod., TS od hod.   2. Třídní schůzka úterý nižší.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Všechno v mém životě souvisí AC Education s.r.o. |
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKR LOUNY
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
Jak vzniká zpráva Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
Moderní vzdělávací portál Tomáš Tuček a Ondřej Martinek
Reklama a její význam pro podnikání Draženov Blížejov Studánka září 2010.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.
Televizní vysílání v České republice
Internetová reklama a reklama pro internetové stránky Školení Market Express.
Malé granty 4 Splň si svůj sen Obchodní akademie, Lysá n. Labem, Komenského část Výběrové řízení.
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ.
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
ÚPICE Centrum Jestřebích hor Partnerská města a osobnosti Naše město začalo spolupracovat s městy: Naše město začalo spolupracovat s městy: Piechowice.
MO JmK 2015 Plán aktivit Mediálního odboru Jihomoravského krajského sdružení Pirátské strany pro rok 2015 Ondřej Kotas, vedoucí MO JmK.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
NYNÍ PRO VÁS PŘIPRAVUJEME Výpisky nově Toto je minulost !
Cestovní agentura Caspo, s. r. o.. Naše cestovní agentura ve spolupráci s cestovní kanceláří ParisTour, s. r. o. se zabývá zprostředkováváním prodeje.
Připravil: Sebastian Schupke předseda StRGK 2011/2012.
Kabelová televize Pržno
Nabídka týmu PR. Co už můžete využívat dnes: informační bulletin RADAr obecně orientované prezentace k oběma systémům fact sheets  souhrn podkladů pro.
Gymnázium a Obchodní akademie Bučovice
Struktura, organizace a fungování redakce
„Minipodniky“ ZŠ a MŠ Bělá pod Pradědem. Na na naší škole pracují tři minipodniky:  Reklama a marketing  Ekologie  Školní časopis.
Školní časopis ZŠ a MŠ Kpt. O. Jaroše Louny. Měli jsme na čem stavět Do roku 2011 pár článků na internetu - název 2012/13 papírová podoba v režii školy.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. SCICOM – BASIC RNDr. Anna Matoušková, Ph. D.
-Seznámení s webem : -Projití různých částí webu -Závěr.
EMISE PROJEKT STUDENTŮ SLEZSKÉHO GYMNÁZIA, Opava, p. o.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Smíchovská střední průmyslová škola Preslova 25 Praha 5 - Smíchov Představíme Vám ve zkratce naši školu…
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová.
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
4. P – Promotion – komunikace Jde o komunikaci se zákazníkem. Pro komunikaci firma obvykle volí tzv. princip AIDA. A – Awareness (upoutání pozornosti),
Organizace soutěže „Regionální potravina“ Jana Brázdilová Seminář – Význam a propagace regionálních potravin 2010.
Propagace Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193, Tel.: , Tel.řed./fax: ,
VÝLETY S BABIČKOU Můžeš přijít na každý výlet s babičkou.
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Multimédia- zvuk , TV, příslušenství
KTV PRŽNO Červen 2016.
MAPLIMAT Modernizace studia aplikované matematiky
ARCDATA PRAHA, s. r. o. Ing. Jan Novotný Ostrava, 4. –
PŘÍPRAVA A REALIZACE VÝUKOVÝCH MATERIÁLŮ PRO PODPORU
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Radka Škulaviková
Úvodní hodina IKT IUVENTAS, s.r.o.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
ROBOTTRANSFÉR Mgr. Kateřina Hořejší.
  Klub Tornádo - pracoval od roku 1997 pod bývalým Domem dětí a mládeže u radnice, od roku 2013 pod SVČ Doris Šumperk. V letošním roce zde tancuje na 200.
ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany
„Najdi a nafoť školní hřiště, jaké bys chtěl mít u naší školy“.
VÁŠ SK GURMÁN SPOLU S SDH A OV SVATÝ KŘÍŽ
Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“.
Společně pro Telč – Piráti a Zelení
Transkript prezentace:

„náš školní časopis“ Gymnázium a Obchodní akademie, Orlová, p. o. Michaela Daňková a Lucie Svozilová, 8/2015

O čem bude řeč? Něco málo z historie časopisu Rozdělení práce u tvorby čísla Co Vám může práce pro školní časopis dát? Kam všude jsme se s Neuronem podívali a podívat se můžete i Vy? Chtěl/a bych zkusit práci v časopise, na koho se obrátit?

VIDEO: 15 podob časopisu Neuron z let 2010-2012 Jak to všechno začalo? Myšlenkou několika z roku 2010 První výtisk Neuronu vyšel 6. 12. 2010 Originální název vymyslel Filip Dembický VIDEO: 15 podob časopisu Neuron z let 2010-2012 ( 2:19 min) Titulka prvního Neuronu

Naše loňské největší úspěchy

Co všechno je třeba udělat pro vydání jednoho čísla? Redakční schůze Napsat články Korektury Grafika Tisk Sešívání Distribuce Redakční schůze 2013

Přínosy pro redaktory Kreativní myšlení Rychlejší vyhledávání informací Zvýšená kvalita Vašeho psaní i češtiny Noví přátelé z různých ročníků Schopnost spolupracovat v týmu Výlety do mediálních středisek Možnost zúčastnit se kurzů a workshopů Možnost setkat se s žurnalisty, televizními moderátory, kameramany… Rozhovory pro TV Polar

Přínosy pro grafiky Kromě již jmenovaných…. Práce v Microsoft Word Zlepšení se v kresbě Schopnost rozdělit účelně práci Znalost zákl. typografických pravidel Využití: při tvorbě seminárních prací, propagačních letáků, pozvánek… Vyhlášení školních časopisů Ostrava 2015

Naše výlety Krajské i celorepublikové soutěže (Ostrava, Brno) Mediální a tvůrčí workshopy Moravskoslezský deník Český rozhlas Český rozhlas 2015

Na koho se obrátit pro další informace? Na kohokoli z aktuálních redaktorů či šéfredaktorku Kateřinu Eichlerovou z G6.A Na paní profesorku Martu Sławińskou kab. č. A530 Na e-mail: neuron@goa-orlova.cz Nechejte se přidat do pracovní skupiny na Moodle a diskusní skupiny na Facebooku! Přijďte se podívat na schůzku časopisu, není se čeho bát!

První schůzka je 16. září 2015 Těšíme se na Vás! Srdečně Vás zveme na první schůzku redakce NEURONU v novém školním roce Uskuteční se ve středu dne 16. 9. 2015 ve 14:40 hodin v multimediální učebně č. A532 budovy A. Těšíme se na Vás!

Vaši redaktoři školního časopisu Neuron Děkujeme za pozornost! Vaši redaktoři školního časopisu Neuron