BALENÍ: Speciální balení jako součást distribučního procesu aneb

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Značka výrobku Značka se skládá:
Advertisements

Systém kování s originálními vlastnostmi
Obaly Ivan Gros
CW – 13 LOGISTIKA Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební VUT v Brně © Ing. Václav Rada, CSc. 22. PŘEDNÁŠKA Logistika a jakost.
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název.
Řízení jakosti Číslo předmětu: Na cvičení je nutno nosit: - vlastní přezůvky, -kalkulačku se základní statistikou Cvičení budou v laboratoři.
CW – 13 LOGISTIKA Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební VUT v Brně © Ing. Václav Rada, CSc. Únor PŘEDNÁŠKA Typové systémy.
Karel Schreiner obchodní provoz 3.ročník prodavač
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
TAMTRON Group  Vedoucí výrobce dynamických a statických vážních systémů: železniční a silniční doprava lomy, pískovny, uhelné sklady, deponie průmyslová.
Outsourcing výrobní logistiky Ing. Marek Vinš, Ph.D.
Velkoobchodní sklady se spotřebním zbožím
Identifikace sortimentu spotřebního zboží ve velkoobchodě
LOGISTICKÉ SYSTÉMY 3/14.
ZASTŘEŠENO LOGISTIKOU
BROKERAGE SERVICES | CORPORATE SERVICES | ADVISORY SERVICES | MANAGEMENT SERVICES T RH PRŮMYSLOVÝCH PROSTOR V Č ESKÉ REPUBLICE.
Tato prezentace byla vytvořena
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Obklady stěn a stropů Mají praktický, hygienický a estetický význam.
VELKOOBCHOD KAPITOLA 6 Obchodní činnosti - Kapitola 6 Pavlíčková.
DACHSER Education Programme Chcete nastartovat svou kariéru v logistice?
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
OBALY A MANIPULACE KATALOG SKLÁDACÍCH OBALŮ POPIS OBALU.
UKLÁDACÍ BEDNY - přepravní prostředky na úrovni základních manipulačních jednotek - jsou určeny pro skladování materiálu - pro mezioperační manipulaci.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
ZÁKLADNÍ POJMY VE SKLADOVÉM HOSPODÁŘSTVÍ
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská Holešov.
Prevence vzniku obalových odpadů podle zákona o obalech Aktuální informace týkající se omezování spotřeby plastových odnosných tašek v ČR v návaznosti.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
PŘEPRAVA: Ze skladu k zákazníkovi: rychle, bezpečně a včas Case study: GCE & DACHSER Ing. Jan Polter, MBA Logistická konference Eulog ,
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky plastů ve stavebnictví. všechny.
Zpracoval Ing. Jan Weiser Optimální naložení kontejneru ISO 1C.
MM – system s.r.o. MM - system s.r.o Prezentace společnosti.
Moderní logistický systém pro skladování zboží Klára Horáčková EP2.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Název: Přepravní prostředky-EUR paleta Autor: Ing. Jaroslav Vrchota
Téma: PPS Jak na to. Radí Petr Korbel - Jak si vybrat stůl na stolní tenis  Radí Petr Korbel, účastník pěti olympijských her  Jak si vybrat stůl na.
LOGISTIKA LOGISTIKA LOGISTIKA - vychází (z logis, ubytování) znamená původně přechodné ubytování a zásobování vojska - nauka, která se zabývá fyzickými.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Vysoká škola technická a ekonomická Racionalizace procesů logistických aktivit ve společnosti Alfa s.r.o. Autor diplomové práce: Martina Hlatká Vedoucí.
OBAL VÝROBKU Obal je u některých výrobků jejich nedílnou součástí je u některých výrobků jejich nedílnou součástí slouží především k ochraně výrobku.
ATL30GS 011- bezSÁČKOVÝ vysavač ATHEN LITE
ATL18BS bezSÁČKOVÝ vysavač ATHEN LITE
ATL24NS bezSÁČKOVÝ vysavač ATHEN LITE
CDP 1L952W cm Volně stojící myčka nádobí šíře 45 cm
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
Řízení zásob ve výrobním podniku
Logistika výroby a distribuce dřevěných pelet v ČR
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská 1677
PRP – PARNÍ CENTRUM IRON VISION
TIF2600/1 – napařovací ŽEHLIČKA IRONflow
TIF2800/1 – napařovací ŽEHLIČKA IRONflow
Úvod do logistiky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Karel Zíka. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
ATC18LI 011- SÁČKOVÝ akumulátorový vysavač ATHOS
SJ24DWO6/ Ruční vysavač Jive
CCBS 6184WH/1 187 Volně stojící kombinovaná chladnička
SJ60WWR6/1 011 – ruční bezSÁČKOVÝ vysavač JIVE
SJ36WWB6 011 – ruční bezSÁČKOVÝ vysavač JIVE
SJ4000DWB6/1 011 – ruční bezSÁČKOVÝ vysavač JIVE
Distribuční politika klíčová slova
VELKÁ ODKLÁDACÍ PLOCHA I NA PARNÍ CENTRUM
Řízení zásob ve výrobním podniku
Výroba dřevěných obalů na trhu od roku 2000
Komplexní servis služeb
Transkript prezentace:

BALENÍ: Speciální balení jako součást distribučního procesu aneb obal v kontraktní logistice Logistická konference Eulog 2015 16. 09. 2015, Brno Tadeáš Kos, vedoucí pobočky DACHSER Břeclav

Dachser s.r.o. 2015 Pobočka založena v roce 2004 (4 zaměstnanci) 140 kmenových zaměstnanců v roce 2015 30 000m2 celková operativní plocha skladů 3 provozovny (2x Břeclav, Frenštát p. Radhoštěm) 90 000 výrobků ročně zabaleno do dřeva / překližky 200 000 zásilek ročně zabaleno do kartonu 17 000 m³ materiálu pro speciální balení ročně

Základní požadavky na balení Požadavky zákazníků Vysoká ochrana výrobku proti poškození při manipulaci Vysoká ochrana výrobku proti povětrnostním vlivům Nízká váha a objem pro levnější transport výrobku Jednoduchá manipulace a skladování výrobku Nízká cena za materiál obalu Jednoduchý a rychlý proces balení Snadná ekologická odbouratelnost obalu Požadavky výrobců

Nástrahy v kontraktní logistice Nestandardizovaný materiál Legislativní požadavky v rámci EU / mimo EU Nadstandardní rozměry materiálu Nespecifikovaný způsob balení Objemově velké projekty v krátkém čase Omezené transportní či skladové kapacity

CASE STUDY - Eskalátory POŽADAVKY Skladování i ve venkovních prostorách po dobu až 6 – 12 měsíců Elektronika, do které se nesmí dostat voda Posuvná madla na slunci reagují změnou barvy, což nevyhovuje zákazníkovi Snadná manipulace jeřábem a VZV

CASE STUDY – Modernizační balík POŽADAVKY Několik desítek dílů o různé délce (max. 6 m), váze (max. 100 kg), typu materiálu (plast, plech, ocel), které musí být doručeny společně Letecká a námořní přeprava, eliminace poškození pohledových ploch při transportu Obalový materiál bude použit vícekrát v místě vykládky

CASE STUDY - Kontroler POŽADAVKY Nesmí dojít k poškození žádné vnější součástky Zvýšená odolnost obalu proti vlhkosti a prašnosti Převoz kontejnerem a na místě vykládky pouze jeřáb Zvýšená odolnost obalu proti vnějšímu poškození (3 vrstvy = překližka, polystyren a dřevo)

CASE STUDY – Speciální díly POŽADAVKY Rozměry dílů mimo EUR paletu a o váze nad 500 kg Součástí dílu jsou i skleněné výplně z tvrzeného, ale křehkého skla Na místě vykládky není jeřáb Použitý materiál bude odeslán zpět dodavateli

CASE STUDY - Řetězy POŽADAVKY Co nejnižší cena Ochrana pouze proti vnějšímu poškození Adekvátní ochrana proti vodě (řetězy napuštěny v oleji a ve vazelíně) Snadná stohovatelnost dalšího zboží Rychlá výroba obalu a proces balení

Poděkování Děkuji za pozornost Prostor k otázkám