Open Lincense Hlavní nabídky na květen - červen Jakub Kvaček Small Business Marketing, 1. dubna, 2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Easy CRM Posys,spol. s r.o. Duben Hlavní kategorie sw AdresářAktivityPenízeWorkflowZnalostiPoštaSpráva.
Advertisements

Prémiová automatická objednávka Instruktáž. CO JE TO ADR? •Prémiová automatická objednávka (ADR) je nejjednodušší způsob, jakým můžete obdržet své oblíbené.
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Prémiová automatická objednávka
Kamil Juřík Trainer Team Development Lead (MVP, MCT) Gopas a.s.
Univerzitní licence Radim Peša Úvod Aktuální informace o celouniverzitních softwarových licencích jsou uživatelům k dispozici na adrese.
OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo.
Licencování produktů Microsoft® Office System
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
Využití Free a Open Source licencí ve školství CZ / /0308 PROJEKT: Má shrnout typy jednotlivých licencí a osvětlit jejich podstatu, rozdíly.
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
Podpora prodejců software a výrobců počítačů Václav Rada SBC Partner Account Manager 1.Října 2009.
Představení Open In The Box Martin Fanta Manažer partnerské skupiny TPG
Markéta Mead Anti-Piracy Manager Microsoft Česká republika.
WBI Systems a.s. Barákova Říčany T: F: E: W: SQL Server 2008 R2 Základy licencování.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Software – úvod.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Václav Rada Partner Account Manager - OEM Microsoft Česká republika
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Microsoft School Agreement Výhody pro školy na území hl. m. Prahy Magistrát hl. m. Prahy.
Obchodní spolupráce pro vývojářské společnosti Veronika Macáková ISV Partner Account Manager
Petr Štos Information Worker Microsoft Česká republika.
Mgr. Rostislav Krušinský VĚDECKÁ KNIHOVNA V OLOMOUCI Služba EOD - Elektronické knihy na objednávku.
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Licencované a volně šířené programy, autorské právo.
Věrnostní klub - ČEDOK.
Aktuální speciální nabídky Name: Julie Růžičková Title: Small Business Manager Microsoft s.r.o.
Andrea Vlčková Licensing Marketing Manager
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Partnerská strategie Martin FANTA Manažer Partnerské Skupiny Microsoft Česká Republika.
Ing. Jan Knyttl, MCP. Servodata / Abakus Distribution Abakus Distribution Výsadní licenční partner Microsoftu pro veřejnou správu, zdravotnictví a školství.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_2.2 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi I. Legálnost užívání SW Typ: DUM - kombinovaný Předmět:
Příležitost pro partnery s Windows 7 Lukáš Křovák Produktový manažer divize Windows
Agenda: 9:00 – 9:30 Snídaně 9:30 – 10:00 Aktuální nástroje a podpora pro partnery (M. Hruška) 10:00 – 11:00 Přehled licenčních programů, SA výhody (K.
Petr Štos Information Worker Microsoft Česká republika Jakub Kvaček Segment Manager – Breadth Microsoft Česká republika.
Jakub Kvaček Segment Manager – Breadth Microsoft Česká republika
Přehled prom a motivací Martin Fanta Manažer partnerské skupiny TPG
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
Andrea Vlčková Licensing Marketing Manager Microsoft Česká republika
Windows 7.
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
Windows 7. stejné HW požadavky jako Vista dokonce možná i o malinko nižší snaha prosadit i do netbooků, nettopů a podobných zařízení s nižším výkonem.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
David PETR, Kateřina VOISOVÁ
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
Porada ředitelů 8. – , Luhačovice
SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ LICENCÍ MICROSOFT VE ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍCH V RÁMCI LIBERECKÉHO KRAJE ING. JAN KNYTTL Servodata, a.s.
Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
LICENČNÍ MODEL PRO PRODUKTY MICROSOFT porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 15. prosince 2012.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Katherine z.s. Kateřina Kloudová Etiketa do škol.
Pouze pro společnost Microsoft a její partnery Použití příručky pro prodej zákazníkům ze sektoru SMB Vedle impozantního uvedení systému Windows 8 společností.
Jméno a příjmení všech zakladatelů projektu
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
Operační systém Windows
Operační systém Windows
Windows 7.
American Diamond Traders inc.
VSTUP NA TRH SOHO TISKÁREN - 1.segment
Vysoká škola Technická a Ekonomická v Českých Budějovicích
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
Přihlášení.
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
Prezentující: [Jméno]
Jméno a příjmení všech zakladatelů projektu
Program Software602 Form Filler
Transkript prezentace:

Open Lincense Hlavní nabídky na květen - červen Jakub Kvaček Small Business Marketing, 1. dubna, 2010

Aktuální multilicenční promonabídky – Windows 7

Aktuální multilicenční promonabídky – Office

Legalizační kampaň GGWA/GGK Prostřednictvím přímé komunikace (dopis) bude osloveno malých a středních firem Zdroj databáze je protipirátská asociace BSA Nabídka: Legalizace OS pomocí GGWA a GGK Zájemci z řad oslovených se budou moci obrátit na Zákaznickou linku Microsoft, kde jim pomohou vybrat partnera z SBSC databáze podle příslušného regionu Stránky kde si bou moci partnera vybrat sami případně zanechat požadavek na zpětné kontaktování. Zákazník vás poté osloví napřímo Zároveň, budeme-li tuto informaci mít, vás informujeme prostřednictvím vašeho PAM, že si vás zákazník vybral, abyste mohli zákazníka oslovit z vaší strany.

Jak postupvat při prodeji GGWA nebo GGK? GGWA Stejný objednací proces, jako multilicenční smlouvy (distributor > partner > zákazník) Kontaktujte autorizované FG distributory SWS TechData eD System Požádejte o smlouvu na GGWA, distributor vám zároveň předá informaci, jak postupovat dále. Minimálně 5 licencí, možné doobjednat další licence v horizontu 2 let od podepsání smlouvy. Podporu je možné dokoupit (Microsoft nebo partner). Instalační média VL nutné objednat nebo stáhnout na MVLS stránkách, lze použít existující média. Aktivace produktu stejná jako u VL programů. Média nejsou součástí, nutné objednat VL média. Stejný objednací proces, jako multilicenční smlouvy (distributor > partner > zákazník) Kontaktujte autorizované FG distributory SWS TechData eD System Požádejte o smlouvu na GGWA, distributor vám zároveň předá informaci, jak postupovat dále. Minimálně 5 licencí, možné doobjednat další licence v horizontu 2 let od podepsání smlouvy. Podporu je možné dokoupit (Microsoft nebo partner). Instalační média VL nutné objednat nebo stáhnout na MVLS stránkách, lze použít existující média. Aktivace produktu stejná jako u VL programů. Média nejsou součástí, nutné objednat VL média. GGK Objednejte sady GGK u autorizovaných OEM distributorů SWS TechData eD System AT Computers ABC Data Objednejte sady GGK u autorizovaných OEM distributorů SWS TechData eD System AT Computers ABC Data

Office SBE: 15% promo s SA Taktická nabídka před spuštěním nových Office % sleva na multilicence Office Small Business 2007 při nákupu spolu se Software Assurace. Platnost: do Zákazník: získá právo na přechod na novou verzi Office 2010 v okamžiku její dostupnosti na našem trhu díky nové produktové politice navíc přejde na vyšší verzi Office Professional Plus 2010, pro každého uživatele získá zdarma jednu licenci pro použití na domácím počítači (Home Use Program). Promostránka: Zákaznický připravený na: Licenční programProduktProduktové čísloNázev položky OpenOffice Small Business OfficeSB SNGL LicSAPk OLP NL

Motivace obchodníků Windows 7 Open Bonanza – prodlouženo!! Získejte 150 Kč za každou licenci Windows 7 v licenčním programu Open A od i za Office Small Business 2007 se Software Assurance. Co je pro to potřeba udělat? 1.Zaregistrujte se na této stránce a vytvořte si Můj přehled (pokud ho ještě nemáte) 2.V období až prodejte minimálně 5 licencí Windows 7 v licenčním programu Open (OLP, L/SA, OV, OVS). 3.Informace o vám provedených prodejích vkládejte pod svými registračními údaji do formuláře Můj přehed. Informace můžete vložit všechny najednou na konci období, doporučujeme je však vkládat průběžně, abyste měli přehled o potvrzených prodejích a stávající výši odměny. 7 | INSERT PRESENTATION TITLE

Motivace Obchodníků 8 |

VESELÉ VELIKONOCE